Това си е мое мнение и никой не ангажирам с него особено, като имам база за сравнение. Не казвам, че са лоши слушалки, но според мен цената е силно преувеличена за едни тапи. И още нещо, рядко се случва, но звука по време на разговор насича за момент. Иначе - да, като за тапи изкарват по-чист звук и имат добро шумоподтискане. Също, както някой спомена - телефона ги разпозна веднага, но не съм и очаквал друго впредвид, че са една марка. Преди около седмица имаше и актуализация за тях.
smartwatch
Re: smartwatch
Samsung GALAXY S22 Ultra
Ванка нямам нищо против мнението. На едни хора им харесва на други не. Всеки има лични предпочитания усет и т.н. Написах мнението, защото хората с айфони отново дойдоха да осерат сега и слушалките. Разбира се изтъкват и твоето мнение като някакво крайно и щом ти си казал нещо значи това е и трябва да приемаме него на 100%.
Иначе честито за придобивките. Аз съм навит за часовник, обаче нарочно изчаках като се надявам сега с Ноута да представят новия galaxy watch. Не за друго, но не ми се иска на 2 дни да го зареждам.. щеше да е ок веднъж на 7 дни. Ти си писал за твоя, че и 5 дни е изкарал, което е добре. Та това ме спираше да го купя и вече съм се настроил за новия , ако има такъв и ако цената не е в небесата.
Иначе честито за придобивките. Аз съм навит за часовник, обаче нарочно изчаках като се надявам сега с Ноута да представят новия galaxy watch. Не за друго, но не ми се иска на 2 дни да го зареждам.. щеше да е ок веднъж на 7 дни. Ти си писал за твоя, че и 5 дни е изкарал, което е добре. Та това ме спираше да го купя и вече съм се настроил за новия , ако има такъв и ако цената не е в небесата.
На Ванката мнението е обективно и реално.wer_aac написа: ↑12 юни 2020, 09:19Ванка нямам нищо против мнението. На едни хора им харесва на други не. Всеки има лични предпочитания усет и т.н. Написах мнението, защото хората с айфони отново дойдоха да осерат сега и слушалките. Разбира се изтъкват и твоето мнение като някакво крайно и щом ти си казал нещо значи това е и трябва да приемаме него на 100%.
Мнението на древногръцкия бог е гръмко, пълно със суперлативи и очевидно пристрастно.
Мисля за това колегите се включиха и бъзика беше към apolon, не към android, samsung, Ванката или нещо подобно. Просто се бъзикат с гръмките изказвания.
Иначе наскоро ги чух тези новите бъдс+. Мога да кажа, че вадят 1 към 1 звук с AirPods 2 - като изключим шумоизолацията - тя е по-добра от на епълските. Не съм ги тествал на разговор и не мога да кажа нищо за това, но си звучат напълно приемливо.
Вярно е - и едните и другите са доста скъпи, но мисля вече както има епъл такса, така има и самсунг такса.
И при положение, че работят по-добре от всички на пазара като сдвояване мисля, че нямат особена алтернатива.
Btw - Ванка - принципно AirPod-ите за разговор се чуват чудесно - микрофоните са добри и отсреща ме чуват ясно и чисто. Да, но веднъж, дваж на месец се случва да ми казват, че ме чуват доста приглушено, което се оправя след набиране наново.
Казвам го, защото и ти коментираш, че от време на време има някакви бъгове, които не са постоянни. Забелязвал съм същото и с Bose-тата - QC35ii - при тях пък от време на време се получава забавяне в сигнала.
Мисля, че всички видове блутут слушалки имат някакви дребни кусурчета, които по никакъв начин не ги правят лоши продукти, просто се случва
-
- Регистриран: 06 юли 2007, 16:11
Може и да се бъркам но мисля че единствения модел на Apple който официално предлага шумоизолация е AirPods Pro,стандартните нямат нито 1 нито 2.radko89 написа: ↑12 юни 2020, 09:37На Ванката мнението е обективно и реално.wer_aac написа: ↑12 юни 2020, 09:19Ванка нямам нищо против мнението. На едни хора им харесва на други не. Всеки има лични предпочитания усет и т.н. Написах мнението, защото хората с айфони отново дойдоха да осерат сега и слушалките. Разбира се изтъкват и твоето мнение като някакво крайно и щом ти си казал нещо значи това е и трябва да приемаме него на 100%.
Мнението на древногръцкия бог е гръмко, пълно със суперлативи и очевидно пристрастно.
Мисля за това колегите се включиха и бъзика беше към apolon, не към android, samsung, Ванката или нещо подобно. Просто се бъзикат с гръмките изказвания.
Иначе наскоро ги чух тези новите бъдс+. Мога да кажа, че вадят 1 към 1 звук с AirPods 2 - като изключим шумоизолацията - тя е по-добра от на епълските. Не съм ги тествал на разговор и не мога да кажа нищо за това, но си звучат напълно приемливо.
Вярно е - и едните и другите са доста скъпи, но мисля вече както има епъл такса, така има и самсунг такса.
И при положение, че работят по-добре от всички на пазара като сдвояване мисля, че нямат особена алтернатива.
Btw - Ванка - принципно AirPod-ите за разговор се чуват чудесно - микрофоните са добри и отсреща ме чуват ясно и чисто. Да, но веднъж, дваж на месец се случва да ми казват, че ме чуват доста приглушено, което се оправя след набиране наново.
Казвам го, защото и ти коментираш, че от време на време има някакви бъгове, които не са постоянни. Забелязвал съм същото и с Bose-тата - QC35ii - при тях пък от време на време се получава забавяне в сигнала.
Мисля, че всички видове блутут слушалки имат някакви дребни кусурчета, които по никакъв начин не ги правят лоши продукти, просто се случва
Apple iPhone 14 Pro Max (128GB) Space Black
Apple Watch Nike SE 2 44mm Cellular
Apple AirPods Pro 2
Apple Watch Nike SE 2 44mm Cellular
Apple AirPods Pro 2
Само Pro-то имат активно шумопотискане от епълските. Galaxy Buds Plus също нямат, но има опция да се определя колко шум отвън да се чува с Ambient Sound, и може би това се е усетило по-добре.
Над силата е само умението да я владеем!
Самото гумено уплътнение изолира по-добре в ухото, да не говорим колко по-добре се закрепват в ухото с него.
Не е достатъчно предимство на прото за да захвърля двойките, но на бъдс+ ми хареса
Не е достатъчно предимство на прото за да захвърля двойките, но на бъдс+ ми хареса