smartwatch

Ванката
Регистриран: 15 сеп 2011, 10:28

Re: smartwatch

Мнение от Ванката » 12 юни 2020, 08:59

wer_aac написа:
12 юни 2020, 08:10
Слушалките са прекрасни. Перфектен и изчистен звук всичко на ниво. Няма по-ограничени маймуни от епълските. Само хейт от тяхна страна, но това е нормално за тях. Ванката бил казал и бил написал, ма той може и да ви каже да се хвърлите пред влака.
Това си е мое мнение и никой не ангажирам с него особено, като имам база за сравнение. Не казвам, че са лоши слушалки, но според мен цената е силно преувеличена за едни тапи. И още нещо, рядко се случва, но звука по време на разговор насича за момент. Иначе - да, като за тапи изкарват по-чист звук и имат добро шумоподтискане. Също, както някой спомена - телефона ги разпозна веднага, но не съм и очаквал друго впредвид, че са една марка. Преди около седмица имаше и актуализация за тях. ;)
Samsung GALAXY S22 Ultra

wer_aac
Регистриран: 23 юни 2013, 20:08

Мнение от wer_aac » 12 юни 2020, 09:19

Ванка нямам нищо против мнението. На едни хора им харесва на други не. Всеки има лични предпочитания усет и т.н. Написах мнението, защото хората с айфони отново дойдоха да осерат сега и слушалките. Разбира се изтъкват и твоето мнение като някакво крайно и щом ти си казал нещо значи това е и трябва да приемаме него на 100%.
Иначе честито за придобивките. Аз съм навит за часовник, обаче нарочно изчаках като се надявам сега с Ноута да представят новия galaxy watch. Не за друго, но не ми се иска на 2 дни да го зареждам.. щеше да е ок веднъж на 7 дни. Ти си писал за твоя, че и 5 дни е изкарал, което е добре. Та това ме спираше да го купя и вече съм се настроил за новия , ако има такъв и ако цената не е в небесата.

Потребителски аватар
radko89
Регистриран: 30 авг 2008, 21:42

Мнение от radko89 » 12 юни 2020, 09:37

wer_aac написа:
12 юни 2020, 09:19
Ванка нямам нищо против мнението. На едни хора им харесва на други не. Всеки има лични предпочитания усет и т.н. Написах мнението, защото хората с айфони отново дойдоха да осерат сега и слушалките. Разбира се изтъкват и твоето мнение като някакво крайно и щом ти си казал нещо значи това е и трябва да приемаме него на 100%.
Иначе честито за придобивките. Аз съм навит за часовник, обаче нарочно изчаках като се надявам сега с Ноута да представят новия galaxy watch. Не за друго, но не ми се иска на 2 дни да го зареждам.. щеше да е ок веднъж на 7 дни. Ти си писал за твоя, че и 5 дни е изкарал, което е добре. Та това ме спираше да го купя и вече съм се настроил за новия , ако има такъв и ако цената не е в небесата.
На Ванката мнението е обективно и реално.
Мнението на древногръцкия бог е гръмко, пълно със суперлативи и очевидно пристрастно.
Мисля за това колегите се включиха и бъзика беше към apolon, не към android, samsung, Ванката или нещо подобно. Просто се бъзикат с гръмките изказвания.
Иначе наскоро ги чух тези новите бъдс+. Мога да кажа, че вадят 1 към 1 звук с AirPods 2 - като изключим шумоизолацията - тя е по-добра от на епълските. Не съм ги тествал на разговор и не мога да кажа нищо за това, но си звучат напълно приемливо.
Вярно е - и едните и другите са доста скъпи, но мисля вече както има епъл такса, така има и самсунг такса.
И при положение, че работят по-добре от всички на пазара като сдвояване мисля, че нямат особена алтернатива.

Btw - Ванка - принципно AirPod-ите за разговор се чуват чудесно - микрофоните са добри и отсреща ме чуват ясно и чисто. Да, но веднъж, дваж на месец се случва да ми казват, че ме чуват доста приглушено, което се оправя след набиране наново.
Казвам го, защото и ти коментираш, че от време на време има някакви бъгове, които не са постоянни. Забелязвал съм същото и с Bose-тата - QC35ii - при тях пък от време на време се получава забавяне в сигнала.
Мисля, че всички видове блутут слушалки имат някакви дребни кусурчета, които по никакъв начин не ги правят лоши продукти, просто се случва :)

pretorianec
Регистриран: 06 юли 2007, 16:11

Мнение от pretorianec » 12 юни 2020, 10:10

radko89 написа:
12 юни 2020, 09:37
wer_aac написа:
12 юни 2020, 09:19
На Ванката мнението е обективно и реално.
Мнението на древногръцкия бог е гръмко, пълно със суперлативи и очевидно пристрастно.
Мисля за това колегите се включиха и бъзика беше към apolon, не към android, samsung, Ванката или нещо подобно. Просто се бъзикат с гръмките изказвания.
Иначе наскоро ги чух тези новите бъдс+. Мога да кажа, че вадят 1 към 1 звук с AirPods 2 - като изключим шумоизолацията - тя е по-добра от на епълските. Не съм ги тествал на разговор и не мога да кажа нищо за това, но си звучат напълно приемливо.
Вярно е - и едните и другите са доста скъпи, но мисля вече както има епъл такса, така има и самсунг такса.
И при положение, че работят по-добре от всички на пазара като сдвояване мисля, че нямат особена алтернатива.

Btw - Ванка - принципно AirPod-ите за разговор се чуват чудесно - микрофоните са добри и отсреща ме чуват ясно и чисто. Да, но веднъж, дваж на месец се случва да ми казват, че ме чуват доста приглушено, което се оправя след набиране наново.
Казвам го, защото и ти коментираш, че от време на време има някакви бъгове, които не са постоянни. Забелязвал съм същото и с Bose-тата - QC35ii - при тях пък от време на време се получава забавяне в сигнала.
Мисля, че всички видове блутут слушалки имат някакви дребни кусурчета, които по никакъв начин не ги правят лоши продукти, просто се случва :)
Може и да се бъркам но мисля че единствения модел на Apple който официално предлага шумоизолация е AirPods Pro,стандартните нямат нито 1 нито 2.
Apple iPhone 14 Pro Max (128GB) Space Black
Apple Watch Nike SE 2 44mm Cellular
Apple AirPods Pro 2

Потребителски аватар
d1vna
Регистриран: 02 ное 2019, 03:47
Контакти:

Мнение от d1vna » 12 юни 2020, 10:28

Само Pro-то имат активно шумопотискане от епълските. Galaxy Buds Plus също нямат, но има опция да се определя колко шум отвън да се чува с Ambient Sound, и може би това се е усетило по-добре.
Над силата е само умението да я владеем!

Потребителски аватар
radko89
Регистриран: 30 авг 2008, 21:42

Мнение от radko89 » 12 юни 2020, 11:23

Самото гумено уплътнение изолира по-добре в ухото, да не говорим колко по-добре се закрепват в ухото с него.
Не е достатъчно предимство на прото за да захвърля двойките, но на бъдс+ ми хареса :)

Отговори