Доволни ли сте от андроид?

Ванката
Регистриран: 15 сеп 2011, 10:28

Re: Доволни ли сте от андроид?

Мнение от Ванката » 01 дек 2011, 18:39

Абе човек от около 3 месеца имам андроид и единственото за, което съм попитал е от, къде мога да тегля приложения. Толкова лесно се работи с тази ос, а и не питам предпочитам сам да се науча с ръчкане за да не ми се смеете:D, също така интернет е пълен с инфо за всичко.:)
Samsung GALAXY S22 Ultra

milen888
Регистриран: 15 ное 2006, 15:50

Мнение от milen888 » 01 дек 2011, 21:04

Уникално доволен съм от Андроид!!! THE BEST (yes) :D

Ванката
Регистриран: 15 сеп 2011, 10:28

Мнение от Ванката » 01 дек 2011, 21:28

THE BEST x2(yes) а ICS (yes)(yes)(yes);)
Samsung GALAXY S22 Ultra

Plamen20
Регистриран: 14 дек 2005, 11:29

Мнение от Plamen20 » 01 дек 2011, 22:30

Уникално доволен. Най добрата OS за телефон. Android невероятна подръжка. Аз съм с Nexus S и с нетърпение чакам Android 4.0 дано пристигне по рано като update. :)
Ще дам един пример: Слагам допулнително приложение камера pro HDR camera която снима 4 снимки иги наслагва в 1 уникално качество!!! което в макро режим не може да му се опре и цифров фотоапарат и за 600 и нагоре. Това да го има за др OS... :)

vladovn
Регистриран: 24 окт 2005, 21:47

Мнение от vladovn » 01 дек 2011, 22:34

Има още какво да се желае. Не е най - бързия, не и е особено красив, без някакъв shell в даден момент е бил дори и неудобен. Дълбоката интеграция с google е нож с две остриета, но ме озадачава синхронизацията с няколко ms exchange акаунта, bb поща. Качеството на свързване също не е нещо уникално, преди години обикновени телефони имаха такова, после, като, че ли се влоши и сега около смартовете отново се повиши.
Мултимедията е на много високо ниво, но и тук имам забележки. Топ-смартфоуни не звучат толкова добре колкото топ музикални представители от преди няколко години. Големите дисплей, обаче са подходящи за сърфиране и въобще за всякаква употреба. Най - интересното, най - иновативното или всъщност с това което ще запомня adnroid е автостереоскопичния дисплей. Късното навлизане на tv out-а също ми направи впечатление, като и в момента малко модели имат. Също така това е и платформата, която и m$ и apple пренебрегват. Първите наскоро пуснаха клиент за hotmail, а apple така и не представиха itunes за android. Батерията също не е достатъчна за кой знае колко музика поради последните два факта си нося ipod-ите.
Богатия избор на аксесоари за някой модели и тези които стават за много модели (пфу, SE дори и това ограничиха) е хубаво нещо. Аз самият имам доста. Оригинални захранвания за кола, стойки, поставки, жични и безжични HF...
Лошото, е, че google са наложили ограничения над OS-а, докато в същото време market-а става все по - опасно място за парите ти. Все още не възприемам идеята, че могат да изтрият дистанционно приложение от телефона ми, защото не знам още какво могат да правят дистанционно. Е, в същото време не предлагат услуги подобни на BB при изгубване или открадване на телефона.
Лоша ми се струва идеята и самите google приложения да получават ъпдейти. Мисля, че трябва, всички промени да идват с новата версия на android, но това е друга тема (идеи за развитие на android).

konstantinos
Регистриран: 07 фев 2010, 19:54

Мнение от konstantinos » 01 дек 2011, 22:53

От доста време основният ми телефон е blackberry, а Андроида скоро го смених с iOS и не съжалявам!

buttman
Регистриран: 29 дек 2005, 13:02

Мнение от buttman » 02 дек 2011, 08:08

ESET Mobile Security for Android combines ESET’s mobile-optimized proactive antivirus scanning engine with antispam and antitheft features to provide real-time protection against known and emerging threats—without impacting performance.

Proactive protection: ESET’s proactive heuristics technology instantly scans all downloaded applications, files, folders, and SD memory cards for trojans, viruses, worms, spyware, adware, and other threats.

Anti-theft security system: Simple SMS commands help you remotely locate, lock or wipe your Android device in the event it is stolen or simply misplaced.

Security audit with built-in task manager: Monitor all vital phone functions, including battery life, free disk space, running processes, Bluetooth, and device visibility.

Password Protection: Secure your device with one user-defined master password.

SMS/MMS/Voice Antispam: Define trustworthy contacts with customizable black/white lists or simply block messages and phone calls from unknown numbers.
http://forum.mobilism.org/viewtopic.php?f=437&t=225303&hilit=eset+mobile

hamara boy
Регистриран: 23 юли 2011, 14:59

Мнение от hamara boy » 02 дек 2011, 08:20

Както и NetQin Security(yes)

Отговори