iPhone 4S vs Galaxy Nexus
Re: iPhone 4S vs Galaxy Nexus
Да предположим, че за теб като фен Apple са ти дали специален образец. Телефонът, за който говоря, е непрекъснато на линия в скайп и ФБ - половин ден.
satman, действително има различни бройки, зависи и от версията на фърмуера. Бтв, ако все още имаш проблеми под 5.0.1, има фикс в Cydia (колкото и да е странно), който вече работи при няколко устройства, на които съм го инсталирал.
Мерси. Ще проверя. Телефончето е на племенничката ми.Ще го прегледам по-сериозно.
-
- Регистриран: 04 дек 2008, 16:17
Аз съм с 5.0, защото чакам unlock. А и нямам проблеми с батерията, така че няма защо да ъпдейтвам.
Бях поствал даже преди screenshot за невярващите. Не съм от хората, които си ползват телефоните малко.
satman, за човек, който не харесва iPhone, е удивително как винаги имаш толкова обстойни наблюдения върху всеки от моделите му.
Все тая де, да не се заяждаме. Не знам защо ти имаш проблем. Всъщност доста хора имат. На много места бяха изказвали мнение, че проблемът е при restore от по-стара версия. Аз с моя си започнах съвсем начисто и не съм имал никакви проблеми.
Бях поствал даже преди screenshot за невярващите. Не съм от хората, които си ползват телефоните малко.
satman, за човек, който не харесва iPhone, е удивително как винаги имаш толкова обстойни наблюдения върху всеки от моделите му.
Все тая де, да не се заяждаме. Не знам защо ти имаш проблем. Всъщност доста хора имат. На много места бяха изказвали мнение, че проблемът е при restore от по-стара версия. Аз с моя си започнах съвсем начисто и не съм имал никакви проблеми.
Просто съм критичен и обективен.Моят SGS2 понякога също показва 2-3 дена , но това няма нищо общо с реалността.Всеки ден го зареждам. Жена ми ползва 4-ката и е много доволна. Но издържа макс. 1 ден, джейлнал съм го. Пак е добре, не спира да говори, ползва скайп за кореспонденция перманентно.
Същото бих казал и за теб, относно Андроид.
Същото бих казал и за теб, относно Андроид.
Аз ползвам iPhone 4S и рекорда на батерията е 25 часа. :)
Разбрира се случвало се е и за 5 да падне, но става дума за нормално ползване :)
Разбрира се случвало се е и за 5 да падне, но става дума за нормално ползване :)
Прочети това сравнение:
http://eenk.com/galaxy-nexus
По-обективно няма да намериш .. тук всеки е фен на нещо и сляпо го защитава.
http://eenk.com/galaxy-nexus
По-обективно няма да намериш .. тук всеки е фен на нещо и сляпо го защитава.
Че е добро ревюто,добро е,но е написано от типичен айфон фен си личи от километри:D
[Quote]бих взел по-евтин модел с Android (версия 5.0) на майка ми[/Quote]:D:D:D:D
Даже не е наясно с версиите на андроид:D
[Quote]Бях чувал, че Android има само 3 шрифта[/Quote]
Ами явно само е чувал от преди две години:D Аз имам на тела 6 и мога да сложа още;) и това на телефон който е на две години:D Мисля,че това мнение на потребител от нашия форум е също много показателно
http://www.mobilebulgaria.com/old/forum/read.php?parent_id=378307&cat_id=6&view=0
[Quote]бих взел по-евтин модел с Android (версия 5.0) на майка ми[/Quote]:D:D:D:D
Даже не е наясно с версиите на андроид:D
[Quote]Бях чувал, че Android има само 3 шрифта[/Quote]
Ами явно само е чувал от преди две години:D Аз имам на тела 6 и мога да сложа още;) и това на телефон който е на две години:D Мисля,че това мнение на потребител от нашия форум е също много показателно
http://www.mobilebulgaria.com/old/forum/read.php?parent_id=378307&cat_id=6&view=0
-
- Регистриран: 30 яну 2006, 21:00
[Quote]Android Market прилича на Илиенци. Има богат избор от приложения на ниски цени. [/Quote]
:D
:D
-
- Регистриран: 04 дек 2008, 16:17
Какво би казал за мен и Android?
Аз веднъж направих грешката да купя нещо с Android, но повярвай ми, никога няма да я повторя.
Touchpad-a беше изключение, защото таблет с high end характеристики за 350лв е предложение, на което не можеш да откажеш.
Аз веднъж направих грешката да купя нещо с Android, но повярвай ми, никога няма да я повторя.
Touchpad-a беше изключение, защото таблет с high end характеристики за 350лв е предложение, на което не можеш да откажеш.