Здравейте, вече седмица се ровя из сайтове за сертифициране на приложения и всички те не работят,пишат че вече не се издават сертификати, ще ми кажете ли какво се прави като алтернатива, имам нужда да подкарам само една програмка, за това съм купил и телефона
Моля ви !
Защо вече не се издават сертификати за Symbian, алтернативи ???
Re: Защо вече не се издават сертификати за Symbian, алтернативи ???
Във форума има няколко човека със symbian. Обърни се към @geleto, @Вито или @ar_mando (някой изпускам, съжалявам) за да ти помогне. И тримата все още го ползват, вероятно като функционираща OS, все ще знаят как все може да се подписват.
Друг вариант е да си намериш програмата подписана, излекувана или да я купиш. :)
Успех, че ако правилно предполагам, е предназначена за човека които не вижда, дано все някой ти помогне. :)
Друг вариант е да си намериш програмата подписана, излекувана или да я купиш. :)
Успех, че ако правилно предполагам, е предназначена за човека които не вижда, дано все някой ти помогне. :)
С хакнат телефон не са нужни сертификати
В доста руски сайтове е описано подробно как се хаква Симбиан.Лесно е и става за 10мин.След това не ти трябват никакви сертификати.Ако прекалено много се затрудняваш мога да ти продам един симбиан телефон на нокиа хакнат и си готов.;)
-
- Регистриран: 04 окт 2010, 18:15
forum.pocketbulgaria.com/viewtopic.php?f=24&t=49440
Изпробвано от мене, работи...
Изпробвано от мене, работи...
Ето тук моя приятел Боби е описал как става хакването без сертификат: symbian-modders.bulgarianforum. net/t596-topic
Не съм го пробвал защото имам сертификат и съм си хакнал телефона с друг метод, но не вярвам да има проблеми.
Не съм го пробвал защото имам сертификат и съм си хакнал телефона с друг метод, но не вярвам да има проблеми.