Android или win 8
Re: Re: Re: Android или win 8
snapdragon 200 с какъвто е този телефон според мен е доста слаб за този конфигурация с 5 инчов дисплей
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
Re: Re: Re: Re: Android или win 8
Уиндоус орязват много от новите функции и приложения или не ги пускат изобщо за телефоните с 512.
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
[Quote] Иначе за телефон със WP ти препоръчвам да е с 1 гб рам памет[/Quote]
Потвърждавам - минимум 1ГБ. 520 дори не можа да ми синхронизира контактите от Гугъл и плюеше грешка за недостатъчна памет. След дълго ровене се оказа, че контактите със снимки му идват в повече и единственото решение беше да изтрия снимките, което, естествено, не направих, а просто разкарах телефона...
Потвърждавам - минимум 1ГБ. 520 дори не можа да ми синхронизира контактите от Гугъл и плюеше грешка за недостатъчна памет. След дълго ровене се оказа, че контактите със снимки му идват в повече и единственото решение беше да изтрия снимките, което, естествено, не направих, а просто разкарах телефона...
Re: Android или win 8
мерси на всички оставам на андроид поне засега!
Пък и много облъчвали нокиите, само не разбрах при нет или при разговор?
Пък и много облъчвали нокиите, само не разбрах при нет или при разговор?
Re: Re: Android или win 8
[Quote]Пък и много облъчвали нокиите[/Quote]
Митове и легенди... :D
При всички телефони/смартфони, голямото "облъчване" е точно преди да ти звънне телефона или веднага след като си натиснал "зелена слушалка", след това облъчването е минимално. Защо? Попитайте Чичко Гугъл, той знае всичко ;)
Митове и легенди... :D
При всички телефони/смартфони, голямото "облъчване" е точно преди да ти звънне телефона или веднага след като си натиснал "зелена слушалка", след това облъчването е минимално. Защо? Попитайте Чичко Гугъл, той знае всичко ;)
Coolpad Cool1 dual / Custom ROM.
Четох не малко, а много и не разбрах кои малки корекции ще помогнат на вайбъра да заработи както трябва:( Би ли ми казал какво трябва да се настрои конкретно?
Определено радиацията ме отказа,самсунзите са били винаги с по-малко облъчвания.Иначе аз не съм рретенциозен че даден тел лагва.Игри и секс филми не гледам на телефона си!
Хора нито сте от село, нито от гората да се връзвате на глупости и митове.
Има няколко изследвания (питайте гугъл, не ми се търси), че докато си говориш по телефона залепен на ухото, ти се загрява мозъка. От там ти се увеличава кръвообращението на мозъка, а това Е МНОГО полезно. Вместо да се тъпчете с хапчета за оросяване на мозъка. Та така.
Има и други интересни неща. Компютърните игри на десктоп компютър помагат на очите. Един вид тренировка на мозъка. Тъй като волево вие не може да си контролирате фокусирането, то виждате това което вижда мозъка ви. Ако го убедите, че виждате добре, то наистина ще виждате добре и няма нужда да слагате очила. Има методи, които това тренират. И примерно за 10 дни сваляте 3-4 диоптъра с упражнения. Може и на 70 години да сте. Нали се сещате, че трябва да закрият цял раздел от индустрията, ако това почне да се прилага. И това не е изгодно. За това си слагате очила за 500лв и си се кефите.
Има няколко изследвания (питайте гугъл, не ми се търси), че докато си говориш по телефона залепен на ухото, ти се загрява мозъка. От там ти се увеличава кръвообращението на мозъка, а това Е МНОГО полезно. Вместо да се тъпчете с хапчета за оросяване на мозъка. Та така.
Има и други интересни неща. Компютърните игри на десктоп компютър помагат на очите. Един вид тренировка на мозъка. Тъй като волево вие не може да си контролирате фокусирането, то виждате това което вижда мозъка ви. Ако го убедите, че виждате добре, то наистина ще виждате добре и няма нужда да слагате очила. Има методи, които това тренират. И примерно за 10 дни сваляте 3-4 диоптъра с упражнения. Може и на 70 години да сте. Нали се сещате, че трябва да закрият цял раздел от индустрията, ако това почне да се прилага. И това не е изгодно. За това си слагате очила за 500лв и си се кефите.
Ако не си правиш майтап,ще ти обясня какво да е включено/изключено за правилната работа на Вайбър.Аз съм с Лумиа 920 и нямам никакви проблеми с известяване или каквито и да било други проблеми.
1.Настройки/Индикатор данни/Бутона за "Ограничаване на фоновите данни" трябва да е Изключен.
2.Настройки/Известия+Действия/Вайбър/Показване в работния център - Включено,Показвай банери за известия- маркирано.
Направи това,и единственото от което ще се нуждаеш е стабилна Интернет връзка.
1.Настройки/Индикатор данни/Бутона за "Ограничаване на фоновите данни" трябва да е Изключен.
2.Настройки/Известия+Действия/Вайбър/Показване в работния център - Включено,Показвай банери за известия- маркирано.
Направи това,и единственото от което ще се нуждаеш е стабилна Интернет връзка.