Нови функции и мнения за iOS 10
Нови функции и мнения за iOS 10
Вие сте.(cyber)
Re: Нови функции и мнения за iOS 10
Ти си първи а нямаш мнение!
явно нямаш айфон
явно нямаш айфон
Re: Re: Нови функции и мнения за iOS 10
Не е задължително да давам моето мнение, но в този случай не дадох мнение, защото тъкмо бях тръгнал да го тегля - http://www.prikachi.com/images/547/8908547Y.png ; http://www.prikachi.com/images/548/8908548m.png .
И щом толкова настояваш за моето мнение - ето ти.
:D
Първото ми впечатление беше, че екранът беше по-наситен и долното меню е адски шибано, това е от негативната страна. Да кажа, че операционната система е по-лека от другата и имам 1,20GB (приблизително) повече свободно място - супер. Друго яко нещо, което мога да кажа, е за промяна в звуците при писане и ефектите към емотиконките - яки са. За новото приложение Home няма кво да кажа, защото едва ли ще ми е от полза, не само на мен, а и на много хора.:D Като цяло е добре малко промяна.(yes)
И щом толкова настояваш за моето мнение - ето ти.
:D
Първото ми впечатление беше, че екранът беше по-наситен и долното меню е адски шибано, това е от негативната страна. Да кажа, че операционната система е по-лека от другата и имам 1,20GB (приблизително) повече свободно място - супер. Друго яко нещо, което мога да кажа, е за промяна в звуците при писане и ефектите към емотиконките - яки са. За новото приложение Home няма кво да кажа, защото едва ли ще ми е от полза, не само на мен, а и на много хора.:D Като цяло е добре малко промяна.(yes)
-
- Регистриран: 16 сеп 2015, 08:24
Re: Re: Re: Нови функции и мнения за iOS 10
Като цяло е добре на 6 и 6S.
Re: Нови функции и мнения за iOS 10
Екстра си е - на Айфон 5 (модел от 2012 година!!!) върви перфектно! Я някой от плювачите по Епъл да ми даде пример за Андроид телефон от 2012 г., който ще получи ъпдейт до Андроид 7 (която версия излезе още през август) ;)
-
- Регистриран: 30 сеп 2007, 16:48
Re: Re: Нови функции и мнения за iOS 10
[Quote]Екстра си е - на Айфон 5 (модел от 2012 година!!!) върви перфектно![/Quote]
С малката разлика, че 50% от "екстрите" на iOS 10 не можеш да ги използваш на 5-цата. (woo)
При Андроид си ползваш всички екстри на ОС-а, без значение колко старо/ново ти е устройството. :P
С малката разлика, че 50% от "екстрите" на iOS 10 не можеш да ги използваш на 5-цата. (woo)
При Андроид си ползваш всички екстри на ОС-а, без значение колко старо/ново ти е устройството. :P
Нокия с фенерче.
Re: Re: Re: Нови функции и мнения за iOS 10
Когато хванеш iOS усройство в ръка на живо, тогава изказвай мнение за Епъл продуктите!
-
- Регистриран: 30 сеп 2007, 16:48
Re: Re: Re: Re: Нови функции и мнения за iOS 10
Хахаха, по-глупав отговор не можа ли да измислиш?!
Толкова ограничено мислене имате, че няма на къде повече. Може и да ви кефи това ограничено мислене, но нямате никакво право да го налагате на другите! :D
Толкова ограничено мислене имате, че няма на къде повече. Може и да ви кефи това ограничено мислене, но нямате никакво право да го налагате на другите! :D
Нокия с фенерче.
Re: Re: Re: Re: Re: Нови функции и мнения за iOS 10
Що? ти твоята глупост как я налагаш на нас.