Въпрос относно андроид 4.2.2

ARTANIS
Регистриран: 26 яну 2017, 16:01

Въпрос относно андроид 4.2.2

Мнение от ARTANIS » 26 яну 2017, 19:38

Здравейте имам едно въпросче относно леко остарелия андрод 4.2.2
В момента ползвам самсунг с3 мини от близо 3 години,последно си инсталирах асфалт 8,но нещо не ми хареса как работи доста накъсва и едвам се играе и реших да я ънинстална,ок направих го и трябваше да ми освободи към 2 гб пространство в телефона обаче все още си стоеше иконката,че нямам място след 5 часа ровене в телефона влезнах в storage miscellaneous files и от там реших да пробвам да изтрия gameloft файла беше горе долу толкова,и веднага ми се освободиха 2 gb,но защо след като съм дал ънинстал на приложението все още ми стои в телефона да не би miscellaneous files да е някакъв вих recicle bin като на windows?

Потребителски аватар
centur
Регистриран: 10 авг 2005, 22:39

Re: Въпрос относно андроид 4.2.2

Мнение от centur » 26 яну 2017, 19:42

Да не си махнал само иконката от десктопа и да си мислиш, че си я деинсталирал?
Имаш си файлов мениджър (Моите файлове) влез във вградената памет и търси папка Gameloft и в Android/data също може да има остатъци от рода на com.as8hd или нещо подобно.
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм

kucipo
Регистриран: 07 мар 2006, 18:58

Re: Въпрос относно андроид 4.2.2

Мнение от kucipo » 26 яну 2017, 19:57

Свали си от Гугъл плей Stogare analyser,който и да е. Ще то даде инфо кои папки ти ядат паметта. Успех.

ARTANIS

Re: Re: Въпрос относно андроид 4.2.2

Мнение от ARTANIS » 26 яну 2017, 19:58

Благодаря за бързия съвет,и да всъшност имаше доста остатъчни файлове даже от предишни игри и приложения,но все още немога да разбера примерно ако инсталвам големи игри и приложения по 1 гб и нещо и реша някой ден да ги изтрия винаги ли трябва да влизам в miscellaneous files и на други места да ги дебна и да ги трия щото ако е така малко кофти се получава,защото имам доста неща примерно на gameloft и ако изтрия погрешен файл може би няма да тръгне другото приложение както е сега имах асфалт и нова 3 но си работи за щастие...

ARTANIS

Re: Re: Въпрос относно андроид 4.2.2

Мнение от ARTANIS » 26 яну 2017, 20:05

Сега ще го сваля и ще видя какво е положението,че ми омразна да изтисквам това телефонче за памет,дал съм disable на абсолютно всички товарещи неща на google които неползвам :Dдаже съм им махнал ъпдейтите,като започнеш от play books cloud google + s voice и тем подобни товарещи приложения:)

petar258
Регистриран: 17 сеп 2009, 18:12

Re: Re: Re: Въпрос относно андроид 4.2.2

Мнение от petar258 » 26 яну 2017, 23:49

Играта вероятно оставя файлове не само в папката на съответното приложение, а и в друга папка. При деинсталиране другата папка не се трие и затова ти е останала заета паметта. И други програми с голям апетит за памет го правят това, примерно някои навигации. Така че трябва да си разровиш из папките и да разгледаш. Като го имах тоя модел не съм успявал да му запълня паметта(8гб), но на игри не съм играл. :D

Отговори