Здравейте отново имам един много странен проблем свързан с Андроид 4.2.2 заедно с s 3 mini такаче направо към въпроса.
Понеже знаете че в това телефонче вътрешната памет е оскъдна и реших в един момент приложенията на гугъл които не ги ползвам с изключение на едно google play и play store да ги спря и даже да им върна първите версии и да не ми се ъпдейтва постоянно с товарещите безмислени апликации на гугъл...
Влезнах първо в More=>About device=>Software update=>махнах отметките които заводски незнам защо са оставени Auto update и wi fi only след това влезнах в приложението AppMgr 3=> Phones only махнал съм от google +,newsstand,hangouts,play music,play books и тем подобни безмислени неща им върнах първоначалните версии за повечко памет...
Проблема е там че след като съм забранил всякакви актуализации телефона без да съм го рестартирал пак започва да ги ъпдейтва незнайно защо,явно няма отърване от тези приложения(вградените)скоро мисля да прибегна към флаш+cyanogen mod и най накрая да ги изтрия,че започнах много да се дразня,ако някой знае защо като съм забранил ъпдейтите пак започва да си ъпдейтва No sense?
Моля за помощ
Re: Моля за помощ
Google Play Store и Google Play services се самообновяват на заден фон при наличието на какъвто и да е интернет. Дори да им деинсталираш актуализациите това ще трае до следващото ползване на интернет на устройството, след което пак ще са последни версии.
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
Re: Re: Моля за помощ
Точно това се случва като се вържа примерно към wi fi,иначе има ли няккъв начин да се отърва от google services примерно ако сменя мода,бях чел някъде,че след флашване с нов мод мога евентуално да изтрия някои вградени приложения които по default немога да ги изтрия?
Re: Re: Re: Моля за помощ
След root - ще можеш да ги триеш.
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
Просто иди на даденото приложение в магазина и му спри автоматичната актуализация. Можеш да спреш изобщо всички актуализации.
Re: Re: Re: Re: Моля за помощ
:D Благодаря , това и аз не го знаех !(beer)
- Luke_Netwalker
- Регистриран: 12 дек 2011, 13:30
Ако си инсталираш Adguard през него можеш да определяш правата на всяко приложение, в т.ч. и достъпа до 3G и WiFi.