Суперлативи за Nougat

terry1
Регистриран: 24 сеп 2007, 17:01

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Суперлативи за Nougat

Мнение от terry1 » 24 мар 2017, 20:59

ще те разочаровам, не е това, но така или иначе няма да разбереш, доказваш че фенерчето е точно за теб

AVKansazov
Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Суперлативи за Nougat

Мнение от AVKansazov » 24 мар 2017, 22:59

Един отговор да получа от теб, може ли?
За какво си ползваш телефона?Ама честно.
Между другото телефоните ми имат функция фенерче така че нокия не ми е нужна за това ;)
А относно темата имам Нуга от 4 месеца и си ползвам устройствата доста активно(но не за глупости) и икономичния режим ми се включва на 15%.3 дни употреба при 2600 батерия как ти звучи?Да не казвам 6 че в случая има замесено още едно устройство.
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport

terry1

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Суперлативи за Nougat

Мнение от terry1 » 25 мар 2017, 11:07

За всичко което ми трябва и ме улеснява по някакъв начин, даже мога да кажа че телефона/таблета почти замениха РС-то, освен за качествените игри. Всичко което имам и е свързано с интернет мога да го контролирам от телефона/таблета, офис 365, около 2ТВ облак, тв, даунлоуд, снимки, клипове, календари и органайзери, потвърждаване на пароли, банкиране, дебитна карта, и още един куп приложения за спорт, прогноза, производителност, информация, карти и какво ли не. И да не те разочаровам за фейс, вайбър и скайп където имам и пакет минути.
За батерията ми звучи като, изключена дата, намален контраст, всякакви ограничения каквито могат да се направят, и търсене на безплатно фифи в работата или някъде че да пуснеш скайпа :D:D
ползвай си фенерчето то не иска интернет.

AVKansazov

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Суперлативи за Nougat

Мнение от AVKansazov » 25 мар 2017, 17:15

[Quote]освен за качествените игри... мога да го контролирам от телефона... тв, даунлоуд... куп приложения за спорт, прогноза... И да не те разочаровам...[/Quote]
Ясно разбрах те, пускаш всичко на макс за да се занимаваш предимно с глупости(и няколко полезни неща).:D И аз ги мога тия неща ама ползвам само това което ми трябва а не да държа всички връзки, функции и програми включени постоянно просто защото ги има.
[Quote]и търсене на безплатно фифи...[/Quote]
това пък каква връзка има с икономията на батерията? :|

Blue Sky
Регистриран: 18 мар 2015, 21:47

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Суперлативи за Nougat

Мнение от Blue Sky » 25 мар 2017, 20:22

[Quote][Quote]и търсене на безплатно фифи...[/Quote]

това пък каква връзка има с икономията на батерията?
[/Quote]

При мен на Wi-Fi харчи много по малко батерия (между 5 и 10%) от вечер до сутрин и поне 40-50%, ако съм на мобилни данни :/

terry1

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Суперлативи за Nougat

Мнение от terry1 » 25 мар 2017, 20:35

глупости са не ги мисли, затова ти казах вземи си фенерче :D

AVKansazov

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Суперлативи за Nougat

Мнение от AVKansazov » 25 мар 2017, 20:58

Ами ако си със слаб обхват разбира се че ще ти харчи.А още по-малко ще ти харчи ако си го пускаш само когато ти трябва.Примерно ако си на мобилен и няма безжична мрежа а си пуснал постоянно и wi-fi само това че е включено и непрекъснато търси се отразява доста сериозно на батерията.Както и обратното(имам таблет който ме дразни че като му спра "фифито" минава автоматично на мобилен и трябва винаги да го спирам и него след това - няма достъпна опция да го спра да прави така).Много от "проблемите" на батерията и фърмуера се коренят в задклавиатурното устройство... особено ако е дървен философ който го кефи всичко да му е на макс "щото иначе за какво го е взел тоя модерен телефон" ;) Същия да не си хаби батерията да ми отговаря, няма смисъл.

Agent_Jake
Регистриран: 05 яну 2010, 19:56

Re: Суперлативи за Nougat

Мнение от Agent_Jake » 26 мар 2017, 11:28

Здравейте колеги. Аз съм с 7-цата от както е излязла и след половин година ползване мога да твърдя, че върви много по добре от 6-цата. Pure Android е истината. Ако искате iOS си вземате Iphone, а ако желаете Android - Nexus/Pixel(cyber)

tzincbg
Регистриран: 22 май 2014, 08:20

Re: Re: Суперлативи за Nougat

Мнение от tzincbg » 26 мар 2017, 13:01

Или Nokia 5/6 -те също ще са чист Андроид. В краен случай кой да е телефон с QUALCOMM SNAPDRAGON процесор. Почти винаги за тях има леки ROM-ове с чист Андроид.

Отговори