От днес може да пазаруваме приложения във Windows Store с мобилната си карта от Теленор.
От днес може да пазаруваме приложения във Windows Store с мобилната си карта от Теленор.
От днес може да пазаруваме приложения във Windows Store с мобилната си карта от Теленор - ТелеПор, като цената ще се натрупва по мобилната сметка на абоната, до колкото разбрах, предплатените карти не могат. Месечно може да се плаща по 10 лева общо. Пробвах и става.
Re: От днес може да пазаруваме приложения във Windows Store с мобилната си карта от Теленор.
би ли обяснил как точно се прави ,аз пробвах и не става
Re: Re: От днес може да пазаруваме приложения във Windows Store с мобилната си карта от Теленор.
Просто даваш на купи и чакаш ще ти излезе метод ТелеПор - Теленор и цъкаш на него и това е :).
Re: Re: От днес може да пазаруваме приложения във Windows Store с мобилната си карта от Теленор.
S Telenor smetkata si mozhe da zaplashtate mobilni prilozhenia i sadarzhanie prez Windows phone, udobno, bez dopalnitelna taksa. Poveche na http://goo.gl/36mXQV това е текста на SMS ;).
Re: От днес може да пазаруваме приложения във Windows Store с мобилната си карта от Теленор.
А от Гугъл плей и Апп сторе може ли?
E, сега вече доста родители ще изпищят :D
Предполагам ще има начин на защита, не съм си играл толкова че да знам...
Re: Re: Re: От днес може да пазаруваме приложения във Windows Store с мобилната си карта от Теленор.
[Quote]Предполагам ще има начин на защита, не съм си играл толкова че да знам...[/Quote]
Именно - още много хора няма да са си играли. А децата си играят непрекъснато ;)
Именно - още много хора няма да са си играли. А децата си играят непрекъснато ;)