lenovo k6 или huawei p8 lite
lenovo k6 или huawei p8 lite
Моля за съвет.Кой от двата телефона да си купя?
Re: lenovo k6 или huawei p8 lite
Lenovo K6 , по нов модерен и актуален в момента дизайн , по нов процесор , много добра камера , въобще си е добро и модерно телефончето в този клас , вземи него .. P8 lite остаря някак вече ...той е добър но трябва да си фен на точно неговия дизайн -четвъртит някак си , аз не съм вече ...
Аз даже препоръчвам Lenovo K5 , ще върви по бързо , екрана е по добър нищо че е само HD , с по добри цветове и контраст е , и с по добра рязкост при мултимедия снимки и игри ...
Не знам за вас, но аз лично Леново не бих купил изобщо.
Имаше преди време 1-2 супер модела, които бяха връх във всяко едно отношение, но отдавна всичко де що е мобилен апарат с тази марка е абсолютен кич откъм софтуер и рано или късно се започват проблемите с него.
Дайте някакъв ориентировъчен бюджет и така ще получите адекватни съвети, ако желаете.
Погледнете в Техномаркет има намаление на някои модели, като HONOR 6 в момента е 399 лева и нищо, че е модел на 2 години - има какво да предзложи на конкуренцията на марката Леново в този ценови клас.
Имаше преди време 1-2 супер модела, които бяха връх във всяко едно отношение, но отдавна всичко де що е мобилен апарат с тази марка е абсолютен кич откъм софтуер и рано или късно се започват проблемите с него.
Дайте някакъв ориентировъчен бюджет и така ще получите адекватни съвети, ако желаете.
Погледнете в Техномаркет има намаление на някои модели, като HONOR 6 в момента е 399 лева и нищо, че е модел на 2 години - има какво да предзложи на конкуренцията на марката Леново в този ценови клас.
Ако искаш незабавно да видиш резултатите от труда си, мий чинии!
-
- Регистриран: 25 окт 2011, 13:01
Твърдо взимай p8 lite аз ползвам huawei таблет с параметрите е на P8 и е перфектен във всеки показател от батерия до екран!
Re: Re: lenovo k6 или huawei p8 lite
Абе момче кви са тия критерии , "аз ползвам таблет Хауей с параметри на P8 ? , твърдо взимай P8 lite ", къде ръгна , дай основания за конкретния модел който препоръчаш P8 lite а не понеже имаш таблет на Хуаей и ти харесва и твърдо трябва да вземе P8 lite ...
На хуавея е слаба батерията
Аз бих избрал Леновото без да се замисля. По-нов е, с по-добрия характеристики и изглежда добре. Имал съм П8 лайт и го продадох след две седмици. Не, че беше лош просто батерията не можеше да ме изкара и един ден с нормална, по-скоро слаба употреба. Имал съм и няколко Ленова и лошо за тях не мога да кажа. Виж и други марки в тоя ценови диапазон. Има не лоши предложения и от Самсунг и ЛГ.
Re: Re: lenovo k6 или huawei p8 lite
Вземай по-новото и не се чуди