Lenovo Phab2 Pro
Lenovo Phab2 Pro
999 лева,баси цената (woo)
https://www.lenovoonline.bg/les/home.nsf/Product.xsp?pID=059086139CF03BD2C2258089002D1213
https://www.lenovoonline.bg/les/home.nsf/Product.xsp?pID=059086139CF03BD2C2258089002D1213
-
- Регистриран: 25 мар 2008, 09:59
Re: Lenovo Phab2 Pro
Има ли LED известяване? Не мога да намеря информация.
Мдам, леко са се объркали с цената, но до 2-3 месеца ще я коригират в правилната посока... :)
@[B]silvicka_m[/B] - Да, има.
@[B]silvicka_m[/B] - Да, има.
Coolpad Cool1 dual / Custom ROM.
И този ще тръгне по стъпките на Meizu mx4 pro , причината - несъответстващ процесор и най вече GPU на наличния 2 к дисплей , и цената ще падне до между 280-350 долара до 6 месеца ...
Re: Re: Lenovo Phab2 Pro
Няма такова нещо, объркал си се!
Попитай Ванката за неговото Леново... :D
Попитай Ванката за неговото Леново... :D
Re: Re: Re: Lenovo Phab2 Pro
Няма кво да питам , на Ванката дисплея пак е 2к , GPU то му е слабичко ... НО , има много добра подкрепа изразена в чисто висока процесорна мощ във всяко нещо което правиш с него /и игри/ , докато тук смарта във всяко нещо ще работи почти на предела на възможностите си , слава богу че е с 4 гб рам , ама май и с 3 ще е същото .. Адрено 510 ще трябва да разчита само на себе си и ще му е трудно според мен .. при 1080 p дисплей щеше да лети ..
Re: Re: Re: Re: Lenovo Phab2 Pro
Ти само "синтетичните" тесове ли гледаш? Реалния живот е съвсем друго нещо... (woo)
Re: Re: Re: Re: Re: Lenovo Phab2 Pro
Напротив , не гледам никъкви тестове , просто преценявам , и накрая все така става както съм преценил , има си правила и едно от тях е за да ти върви телефона гладко и не товариш на максимум процесора при 2 к дисплей да се слага флагмански процесор , просто няма повече кво да се умува ..Иначе постоянно ще работи под напрежение и ще се товари почти на макс ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Lenovo Phab2 Pro
За тоя телефон добра дума от ревюта не съм чул. Много проблеми, много нещо, но и друго не очаквам от Леново. Не бих дал пари за тоя телефон, освен ако го пуснат безплатно със нов договор :)
Бъдете добри едни към други! Да обиждаш някого заради предпочитанията му е много ниско! Намасте!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Lenovo Phab2 Pro
[Quote]Много проблеми[/Quote]
Истината е, че много малко (под 5%) от телефоните им се правят от самите тях. Всичко са го аутсорснали към ODM-и които натискат за "всеки цент" и това се отразява директно на качеството на телефоните им (като "желязо" и софтуер). Когато си купувах моя P70 бях пределно наясно какво точно представлява като изработка (от ODM е, няма Горила, мек е и се "гъне като кашкавал" екрана), но отговаряше на всичките ми изисквания (които не са много):
1. Екран до 5" (включително). За предпочитане 720p
2. Сравнително добър SoC от средния клас.
3. ГОЛЯМА батерия (знам за "Quick Charge" имам го, НЕ ме "топли").
4. И не на последно място лесна подмяна на стоковия РОМ с такъв "сготвен" от мен.
Когато знаеш всички плюсове и минуси е лесно да направиш избор. :D
Въпреки всичките им недостатъци пак бих си взел техен смарт, ако ми се наложи. Като гледам моя от близо 4 месеца не съм го рестартирал а и скоро не вярвам да ми се наложи... Все пак не е със стоковия си РОМ.
Истината е, че много малко (под 5%) от телефоните им се правят от самите тях. Всичко са го аутсорснали към ODM-и които натискат за "всеки цент" и това се отразява директно на качеството на телефоните им (като "желязо" и софтуер). Когато си купувах моя P70 бях пределно наясно какво точно представлява като изработка (от ODM е, няма Горила, мек е и се "гъне като кашкавал" екрана), но отговаряше на всичките ми изисквания (които не са много):
1. Екран до 5" (включително). За предпочитане 720p
2. Сравнително добър SoC от средния клас.
3. ГОЛЯМА батерия (знам за "Quick Charge" имам го, НЕ ме "топли").
4. И не на последно място лесна подмяна на стоковия РОМ с такъв "сготвен" от мен.
Когато знаеш всички плюсове и минуси е лесно да направиш избор. :D
Въпреки всичките им недостатъци пак бих си взел техен смарт, ако ми се наложи. Като гледам моя от близо 4 месеца не съм го рестартирал а и скоро не вярвам да ми се наложи... Все пак не е със стоковия си РОМ.