Милион продадени iPhone 3GS през уикенда
Милион продадени iPhone 3GS през уикенда
Еха! Интереса не спада, а?
Re: Милион продадени iPhone 3GS през уикенда
Сега стартира само в 8 страни .. преди година беше едновременно в 22 страни.
-
- Регистриран: 11 яну 2009, 12:12
brat imam edin vupros otnosno pokupka na I-PHONE 3G ima6 li predstava kak stoqt ne6tata s vkarvane na tel ot USA po konkretno prati nqkav link interesuva me za kvi pari moga da si vkaram 8/16GB 3G mersi predvaritelno !Prosto ne sum na qsno i ne znam kade da pogledna :)
Kак ще спадне интереса към iPhone, като Apple конкурират стария си модел по скорост на работа а не някоймодел от конкурентите им.
С този модел са още една крачка пред конкуренцията, която все още не е догонила модела им от 2008г. iPhone 3G.
С този модел са още една крачка пред конкуренцията, която все още не е догонила модела им от 2008г. iPhone 3G.
-
- Регистриран: 08 сеп 2008, 13:03
Купих си телефонът и наистина е много-по бърз от 3G то ми.Много съм доволен!Тези дни ще кача и видео клип.
Честито! Радвам се аз теб!
-
Благодаря!Надявам се и аз скоро да се радвам за вас!Лек ден!
Откъде си го взе и на каква цена?
-
Направихме на фирмата нов договор към AT and T и така го купих за 299 $ за 32 гигабайтовия модел.
Малко подробности за договора към AT and T ако е удобно ,
за таксата на месец включените минути и тн...ще ми е интересно да видя какво им се предлага на Американците:)
за таксата на месец включените минути и тн...ще ми е интересно да видя какво им се предлага на Американците:)