Екипът на СИЕНСИС съвместно с "Хюлет Пакард България" представя на българския ИТ пазар новата серия HP Z работни станции
Екипът на СИЕНСИС съвместно с
(no)(no)(no)(no) РЕКЛАМА (no)(no)(no)(no)
Re: Екипът на СИЕНСИС съвместно с
e to celiq sait e v reklami .. kakvo se o4udva6 ot plateni suob6teniq i tn
-
- Регистриран: 30 апр 2007, 15:06
Хора, то отдолу си пише,че е реклама. Не знам какво ви възмущава. Нито е първа новина,даже и трета не е, а е последна.
Mi6o, ne se vprqgai ot takiva, deto samo tarsqt za kakvo da se hvanat :) Cqlata ni darjava e palna s takiva....pravitelstvoto takova, futbola ni takuv, nikoi ne gleda da izkomentira ne6to hubavo, koeto e napraveno, vinagi se tarsi negativnoto :}
Абе хорааа. Това е нормално. Нали за да влизате тук, сайта трябва да съществува, а за да съществува, трябва да се поддържа на ниво, а за това трябват приходи :) Това е съвсем нормално. Като не искате реклама, дайте да въведат месечна такса за посетителите. Нали от някъде трябва да има приходи за поддръжка :) Я вижте, с колко екстри ни изненадаха напоследък ;) И още, ще има :P
Не ме разбирайте погрешно... този сайт го посещавам от много много време незнам сигурно тогава е имал 70 уникални посещения на ден.. но това няма значение... това което не ми харесва е:
1. Публикуването на платени съобщения, които нямат нищо общо с тематиката на сайта а именно Мобилни Комуникации е недопустимо.. Спокойно бих приел новина от сорта... "Мобилният оператор Х има нов тарифен план много изгоден, най-добрият а у"
2. До колкото ми е известно (не съм много наясно), но мисля че според закона когато се публикуват платени съобщения трябва някъде да го пише това..
Още веднъж, сайта си го харесвам много и разбирам, че пари трябват за всичко...
Поздрави
1. Публикуването на платени съобщения, които нямат нищо общо с тематиката на сайта а именно Мобилни Комуникации е недопустимо.. Спокойно бих приел новина от сорта... "Мобилният оператор Х има нов тарифен план много изгоден, най-добрият а у"
2. До колкото ми е известно (не съм много наясно), но мисля че според закона когато се публикуват платени съобщения трябва някъде да го пише това..
Още веднъж, сайта си го харесвам много и разбирам, че пари трябват за всичко...
Поздрави