Гласувай за "Телефонът на 2009", спечели iPod nano

keyone
Регистриран: 13 юни 2005, 18:18

Re: Гласувай за

Мнение от keyone » 29 дек 2009, 14:15

Прав си. Устройството, което може да бие айФоун във всичко е нещо средно м/у OmniaHD, HD2, N900 и... iPhone. :)

Така де, OmniaHD може да пуска видеа без конвертиране, но с тази ОС...

Потребителски аватар
board
Регистриран: 25 окт 2006, 14:01

Мнение от board » 29 дек 2009, 14:47

На темата да не пише "хейтъри на айфон обединете се" :D

Не знам какво се морите да пишете глупости, щракайте си единички за айфона в класацията и се радвайте. Един ще ми реве, че не му брояло буквичките в СМС-а, друг...

Фактите са такива, айфона е супер успешен телефон. Продажбите му надминават тези на всички останали телефони в класацията взети заедно. И се продава най-добре точно в развитите страни.
За разработчиците на софтуер е платформа номер едно и главен приоритет.
Потребителите на айфон са супер доволни от него, независимо от недостатъците му.

Ама вие си лайте, щом това ви прави по-щастливи.

motofen2
Регистриран: 04 окт 2007, 02:19

Мнение от motofen2 » 29 дек 2009, 18:18

[Quote]HTC HD2- 2009 г.-цена от 1040.00 лв. до 1194.00 лв.- на което след 2-месеца цената ще е наполовина.[/Quote]
Кога пък на хитовите модели на HTC цената е падала наполовина на третия месец.Ей това е едно от нещата,което мразя много в този форум-да се казват явни неистини-признак за липса на обективност и безотговорност в комуникациите.

Потребителски аватар
board

Мнение от board » 29 дек 2009, 18:28

Аз не разбирам, защо пак половината тема се говори за айфон, все едно няма още девет телефона в класацията. [i]Кой е най-добрият телефон?[/i] Абе не знам кой е най-добрия, ама айфона да го духа.
Това му липсва, онова му липсва. Ами на другите не им ли липсва? На новите платформи Maemo, Android, WebOS , не им ли липсват неща, не инсталираш ли програмки за глупости и изобщо има ли ги тези програмки? Има 4 телефон с хардуерна qwerty, а дали на една от тях може да се пише на кирилица?

Най-много някой да каже, телефона X е най-добрър. И толкова.
Защо някой по-запознат с Pre/N900/Milestone/Hero не обясни какво предлага, какво би могло да го направи телефон на годината? Каква е причината да им помпате десетки...
Да чуем нещо интересно, ново или просто различно мнение. Казвайте какво ви харесва при вашия фаворит, не какво ви дразни при някой друг.

chicho_tomovata_koliba
Регистриран: 18 авг 2006, 11:51

Мнение от chicho_tomovata_koliba » 29 дек 2009, 19:42

Веднага казвам тогава - Нокиа 1203. Просто един телефон, но има всичко което е замислено като първоначална идея за телефоните - връзка и издържливост.

alphaleader
Регистриран: 06 авг 2004, 21:15

Мнение от alphaleader » 30 дек 2009, 00:24

Няма да споря...темата е за телефон на годината, според форума, нали? Всеки защитава своя фаворит, всеки изтъква недостатъците на конкурентите...Няма перфектен апарат!!! Това го знае всеки...обаче...какво се оказва, iphone феновете са много докачливи:)) не дават дума да се каже против iphone...:) това не е коректно...аз никъде не хваля моя фаворит, нито плюя някой друг, просто казвам какво не ми харесва в iphone...:) това е...
Колкото до mac os ...:)) имам достатъчно познания, но не мисля да си меря.....по форумите, няма нужда... ;)
за HTC ...да , вярно е, това ми е първия...:)

naidenoff
Регистриран: 19 яну 2007, 18:20

Мнение от naidenoff » 30 дек 2009, 00:35

За да съм обективен, ще посоча че коментарите ми бяха насочени към човека написал мнението над теб;)
Хора който се мешат навсякаде, поста ми беше написан към теб, но и той трябваше да вземе мнение. Обвинява хора за "комплексари" без да има и най малко представа за тях.
[b]alphaleader[/b] виждам че си интелигентно момче, и ще разбереш какво ти казвам.
Спирам с коментарите по темата, казах че съм съпричастен към даден модел, и няма да гласувам за телефон на 2009. Тъй като няма да съм обективен.
На всички пожелавам Весели празници (beer)

alphaleader
Регистриран: 06 авг 2004, 21:15

Мнение от alphaleader » 30 дек 2009, 00:39

Както и да е, няма проблем(beer)(beer);)
Просто няма смисъл от излишни спорове ;)

п.п....и тъй като с дружни усилия о...ме темата, моля модераторите да се намесят...:)))

z_i_k_o
Регистриран: 28 юни 2008, 23:59

Мнение от z_i_k_o » 30 дек 2009, 10:10

То, пак избирателно и тенденциозно се трият мнения. Омръзна ми вече.

Потребителски аватар
board

Мнение от board » 30 дек 2009, 18:18

Още един опит, да се продължи темата. По подобен начин на vladovn, ще кажа по няколко думи за всяко устройство, така както аз виждам нещата. Почвам ги по реда в класацията.

-HD2 – невероятен хардуер от където и да го погледнеш, супер мощен процесор, доста рам, огромен капацитивен дисплей... С тази мощ дори WM върви плавно и приятно. HTC са направили чудесен интерфейс. На мен самата ОС не ми допада особено, просто носи много наследството от старите версии, а дори WM6.5 си остава базирана windows CE 5. Положителното е, че в момента потребителите имат една добре развита ОС с доста софтуер. А със сигурност тази машина ще може да захрани WM7(някой ден като се появи), който вероятно ще вкара ОС-а в ренесанса.
-Milestone – първия телефон с Android, разполагащ със съвременен хардуер. Отбелязващ началото на новата вълна устройства ползващи тази ОС, от които би трябвало да се появят доста идната година. Определено има бъдеще и ще се развива бурно, но си е нужно време, достатъчно устройства да се разпространят, за да може и софтуерната индустрия да се захване по-сериозно с платформата. Хубаво е, че от Гугъл работят интензивно за изкарване на нови версии на ОС-а, които още повече да подобрят нещата. Лично аз не си падам по qwerty слайдъри и това е причината да не ме привлича много.
-N900 – отново добър хардуер и нова ОС. Разликата е, че тук нещата са по-специфични, защото основния двигател на развитието е линукс опън сорс общността. Устройството не е с толкова масов характер, а по-скоро подготвя почвата за следващите по-комерсиални машинки. Развитие и тук ще има, но определено по-бавно от Андроид.
-Omnia HD – Симбиан в този си вид не е много силна платформа и не може много пълноценно да се употреби хардуера, капацитивния дисплей не поддържа мултитъч, графичния ускорител събира прах... за сметка на това прави хубави снимки и единствено по рода си видео, чудесния OLED дисплей е подходящ за филми... Проблема е, че софтуерен ъпдейт към по-нова версия на Симбиан не се очаква и положението ще се запази без особено развитие.
-Hero – първата вълна на Андроид, по-слабичък хардуер и поради това не толкова перспективна машинка.
-Palm Pre- Едно добро начало, без голямо развитие. Много интересен интерфейс и мултитаск, но за сметка на това 5 приложения на кръст, които да се възползват. Просто се продава и развива бавно, за това не залагам много на него.
-iPhone 3GS – тук ще пропусна, защото вероятно няма да съм много обективен
-BlackBarry Storm2 – тук нямам никакви наблюдения.
-Satio – супер камера и Симбиан, какво повече да кажа.
-N97- не заслужава най-високите цифри в N серията, старичък хардуер, старичка ОС, въпреки че Нокиа са направили разни оптимизации. Но като цяло посредствено решение, без много перспектива.

Ще се радвам да чуя и други мнения и гледни точки.

Отговори