Колко големи са проблемите на GLOBUL с билинга и отношението към потребителите им?
Re: Колко големи са проблемите на GLOBUL с билинга и отношението към п
Като ви чета очевидно аз съм единствения който е нямал проблеми с Глобул:D
Чудя се какво ли би станало ако някой от тези глобулци отиде да си купи зарзават от пазара и търговецът погрешка му върне, да речем, с 5 лв. по-малко ресто. След това купувачът отива да съобщи за грешката и търговецът да му каже: признавам си, но заповядайте след 3 месеца да ви върна парите. Не е ли комично? :D
Да...и аз мисля че това за Виваком е измислица, поради много причини..но друго намеквам...АКО ГЛОБУЛ НЕ ВЛЕЗНЕ В ПРАВИЯ ПЪТ, ЩЕ МУ СЕ ВИДИ БЪЛГАРИЯ ТЯСНА...с това отношение към клиентите си, нa което са станали жертва и хората от Mobilebulgaria.com !! Честно да си кажа..преди като четях разни нападки към Глобул..мислех повечето са измислици..но сега съм склонен да повярвам !! [B]ГЛОБУЛ СЕ ИЗЛОЖИХА МНОГО,МНОГО АМА МНОГО ЯКО[/B] !!
-
- Регистриран: 30 апр 2007, 15:06
:) Е, има конкуренция. Не е както преди, сега поне можеш да си пренесеш номера, има 3 оператора, всеки със своите условия... имаш избор... Въпроса е че един ден Глобул ще дойде на мястото на Виваком, ще се бият и ще се молят за клиенти, но тогава ще бъде твърде късно :) Няма да е скоро де, но един ден... Ако продължават с тази политика...
[Quote]Няма да е скоро де, но един ден... Ако продължават с тази политика...[/Quote]
скоро ама много скоро ще е.Не напразно в кръга на шегата казах на някои хора във форума,че трябва да се прекфалицират в продажба на гръцки маслини:P В нормалните страни менаджерите пускат такива като мен де се шляат цял ден:D да следят клиентпотока защото подчинените винаги доставят субективна информация,та аз от година имам наблюдение специално за Германос и мога да ви кажа,че хората които влизат във веригата са силно намаляли,като вземем и недоволството не само в този форум и явно отдалисия на вътрешни подмолни борби виш менаджмент то третото място много скоро ще го заслужят
скоро ама много скоро ще е.Не напразно в кръга на шегата казах на някои хора във форума,че трябва да се прекфалицират в продажба на гръцки маслини:P В нормалните страни менаджерите пускат такива като мен де се шляат цял ден:D да следят клиентпотока защото подчинените винаги доставят субективна информация,та аз от година имам наблюдение специално за Германос и мога да ви кажа,че хората които влизат във веригата са силно намаляли,като вземем и недоволството не само в този форум и явно отдалисия на вътрешни подмолни борби виш менаджмент то третото място много скоро ще го заслужят
Ти май си пил нещо :) Къде точно видя, че са намаляли клиентите на Германос? Имаш ли въобще представа колко са, колко магазина имат, колко нови са отворили, колко държат и колко клиенти минават през тях. Престани да се изживяваш като някаква висша институция и да коментираш неща, за които очевидно нямаш данни.
Мой приятел се явява нещо като управител на магазин на Germanos..наскоро говорехме как върви работата..и каза, че въпреки кризата нещата са горе-долу като миналата година ! Нямало намаление на клиентите..поради една или друга причина, но имало малко намаление в приходите, което мисля, че в момента го има навсякъде !!
Аз не виждам на какво се учудвате, при положение, че сме в световна икономическа криза? То би било учудващо, ако операторите или въобще някой от сферата на търговията е на плюс. А що се отнася до Германос - имат доста повече клиенти от преди - това, че не правят същия оборот като преди, е повече от логично - в момента тенденцията е да се продават евтини/среден клас телефони, а не както преди година, когато всеки средностатистически човек можеше да си купи и най-скъпия телефон на изплащане и се правеха доста големи цифри.
Що се отнася до посещаемостта - в момента в магазините на Германос има поне два пъти повече хора от преди. Най-елементарният факт, който мога да приведа като доказателство - офисите на Офис Уан вече работят с Мтел, не с Глобул - човекопотокът от тази верига логично се разпределя в останалите представители на Глобул....А и всички много добре знаете защо посещавате и вие самите Германос...винаги имаме най-добрите оферти за мобилни телефони сред официалните представители.
Що се отнася до посещаемостта - в момента в магазините на Германос има поне два пъти повече хора от преди. Най-елементарният факт, който мога да приведа като доказателство - офисите на Офис Уан вече работят с Мтел, не с Глобул - човекопотокът от тази верига логично се разпределя в останалите представители на Глобул....А и всички много добре знаете защо посещавате и вие самите Германос...винаги имаме най-добрите оферти за мобилни телефони сред официалните представители.
и какви плодзеленчуци ще стане от тях кат си заминат византийците,ама айде не ми се спори с теб,че си с изкривено виждане.виж колко хора са недоволни само в този форум а навънка са доста повече и само ти не го разбираш и ти май ще надминеш еничярите мъчиш се да помагаш ама как като тези над теб не им пука ще си оберат парцалките в гърция ами тези като теб отадени на работата си ще понесете всички негативи,ако гледаш новини щеше да видиш какво показаха германците на тъпите лешпери дет само дотации чакат да паднат от някаде като негър под бананово дърво:D