Ovi Maps вече с подробна карта на България
Re: Ovi Maps вече с подробна карта на България
Здравейте пак!
И за Маемо ОС картата на БГ има ъпдейт: сега картата вече е 22.5 МБ ( преди беше 8,9 МБ).
Поздрави.
И за Маемо ОС картата на БГ има ъпдейт: сега картата вече е 22.5 МБ ( преди беше 8,9 МБ).
Поздрави.
Браво!Направили са нещо много добро,преди малко обнових картите с Maps Loader и констатирах,че България вече не се състои само от София.Толкова добри карти не са предлагали от както престанаха да работят с TeleAtlas.
някой можели да ми каже как да си я упгрейтна
[Quote]някой можели да ми каже как да си я ъпгрейдна [/Quote]
Пробвай през ОВИ Сюуита-та. Първо ъпдейтни сюуитата и после телефона.
Пробвай през ОВИ Сюуита-та. Първо ъпдейтни сюуитата и после телефона.
винаги поддържам най-нови версии на софтуери и фирмуери. Но аз рабя с Ovi Suite. До вчера от там нямаше обновяване на картите и аз ги обнових през "лоадера". Днес вече са обновили карите и през Ovi Suite.
абе аз ли немога да си кача тази карта или моя телефон не е както трябва ползвам Е72
абе някой знае ли как да си изкарам обхвата за сателита че ми изчезна ползвам Е72
Място - GPS данни - Навигация - Опции - Съсътояние спътник
-
- Регистриран: 05 фев 2004, 11:49
Ъпдейтвате всичко... иначе ще си виждате старата карта за България 8.9 МВ. След ъпдейт на мап лоадера се вижда карта за България 22.5 МВ. Добра е... Голям напредък;))))...Особенно за Пловдив;))))
Може ли малко по-подробно, относно начина за ъпгрейд и инсталирането на новите карти.