От следващата седмица "М-Тел" ще предлага micro SIM карти

apolon_25
Регистриран: 14 апр 2009, 09:51

Re: От следващата седмица

Мнение от apolon_25 » 10 юни 2010, 20:10

Няма да можеш да ползваш тарифа на друг оператор или мрежата му, защото ще е кодиран към оператора който ти го е продал(no)
Освен това доколкото съм чувал все още не е разкодиран никой с най новия 3GS...да ползва услугите на друг оператор.

Потребителски аватар
board
Регистриран: 25 окт 2006, 14:01

Мнение от board » 10 юни 2010, 20:32

Аз по-скоро се опасявам, че Мтел ще го продават само с двугодишен договор. А това не ми се струва много добра оферта. Докато Глобул поне до сега го предлагаха с една година договор. А и бих казал, че Web&Talk програмите ми харесват.

Petq07
Регистриран: 05 юни 2005, 11:45

Мнение от Petq07 » 10 юни 2010, 23:30

[Quote]Тема: Re: От следващата седмица
Автор: vipuzer
Публикувано: 10.06.2010 20:10

Няма да можеш да ползваш тарифа на друг оператор или мрежата му, защото ще е кодиран към оператора който ти го е продал(no)
Освен това доколкото съм чувал все още не е разкодиран никой с най новия 3GS...да ползва услугите на друг оператор. [/Quote]

Ей тоя Аполон ти беше човека, който ме отказа от тоя форум, по-едно време много те триеха защото пишеше пълни глупости :D, като гледам проължаваш с тях. Имам iPhone 3GS още преди Глобул да почнат да го внасят, купих си го през eBay юли миналата година. Още от тогава съм си го jailbreak-нала и unlock-нала и си го ползвам със surf&talk на Мтел без никакви проблеми. Това че планът ти дали е за iPhone или не няма никакво значение! Мегабайтите, които включва са важното нещо защотото със такъв телефон няма как да не браузиш!!!

jamesjames
Регистриран: 04 дек 2008, 16:17

Мнение от jamesjames » 10 юни 2010, 23:37

Супер... Ще се сбогувам с договора към Globul... Най-сетне...

Capo_69
Регистриран: 14 май 2007, 20:54

Мнение от Capo_69 » 10 юни 2010, 23:57

ОФФ: Похвално за отклонението от темата, относно АполоN25 (yes)
Дано много посетители ;) по-често се отклоняват така ;)

А за иФона ;) той без нет не може. Дори и никъде да не се ровиш пак ти генерира трафик от оператора. Не може да се спре или само с допълнителна програма да се инсталира.
С мой авер (и двамата сме гола вода по иФон) не можахме да го спрем да не се свързва с операторския нет.
Дори търсихме помощ от "заклети" иФона-джии и пак нищо.
всеки ден по левче отива за нет, така както си е на стендбай (whistle)
Авера му писна и го трампи с доплащане.
Телефона беше "домъкнат" от Гърция на 2-3 месеца.
Работеше със всички моб. оператори.
И странното е че без интернет настройки отново се свързваше :S
Дори когато беше във Wi-Fi зона и то Free вместо от там да ползва нета, отново през оператора се свързваше.
Голяма набутвация за тези които нямат нет трафик.
ААааааа....., и телефона не беше "пипан" изобщо, нито хакван нито "jailbreak" нито "unlock".
Човека така го беше купил (и той не му разбира и затова след 2 месеца го разкара).

Petq07
Регистриран: 05 юни 2005, 11:45

Мнение от Petq07 » 11 юни 2010, 00:41

[Quote]А за иФона ;) той без нет не може. Дори и никъде да не се ровиш пак ти генерира трафик от оператора. Не може да се спре или само с допълнителна програма да се инсталира.
С мой авер (и двамата сме гола вода по иФон) не можахме да го спрем да не се свързва с операторския нет.
Дори търсихме помощ от "заклети" иФона-джии и пак нищо.
всеки ден по левче отива за нет, така както си е на стендбай (whistle)[/Quote]

В такъв случай ползвайте тази програма: http://iphone-bulgaria.com/forum/viewtopic.php?f=17&t=11965&hilit=%D0%B8%D0%BD%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%BD%D0%B5%D1%82

На мен ми върши супер работа, когато пътувам извън страната.

spe
Регистриран: 20 май 2005, 00:21

Мнение от spe » 11 юни 2010, 01:11

Това са устройства, създадени за ползване на нет, а не за слагане по масите.
Супер се кефя на моя андроид, че сам се "настрои" към мрежата, сам си свали телефони, е-мейл адреси и календарни записи (10лв=150МБ)

С две думи - ТВОЯ ЧОВЕК НЕ ИСКА ДА ПОЛЗВА ТОВА, ЗА КОЕТО ТЕЛЕФОНА Е СЪЗДАДЕН!!! (в случая iPhone & Android)

jamesjames
Регистриран: 04 дек 2008, 16:17

Мнение от jamesjames » 11 юни 2010, 01:29

То за т'ва не е станало, 'щото не е бил ''пипан'', джейлбрейкван и ънлокван ;) Ако беше, става много лесно...

apolon_25
Регистриран: 14 апр 2009, 09:51

Мнение от apolon_25 » 11 юни 2010, 03:12

Petq07,
теб не те помня в какво сме спорили и как така аз съм бил причината да те отказвам от този форум...по принцип никога до сега не съм целял с коментари за даден телефон да откажа някого от този форум, но щом казваш че е било така то нека да е твоето.

По темата
Първо: ти сама казваш [Quote]купих си го през eBay[/Quote]
НЕ си го купила от Глобул, заключен към мрежата му!!!
Второ : това което писах за заключените телефони към Глобул не е моя прищявка или ей така ми е хрумнало а е мнение на шефа на сервиза на телефони за Бургас, който бегло ми спомена след като му казах че възнамерявам да си купя най- новия iPhone 4 , че ако е кодиран към Глобул и до този момент 3GS неможе да се отключи към други оператори.
Това са негови думи и аз мисля че го казва човек който е много повече от мен и теб на ти с телефоните.
Не искам да споря с теб но искам да те помоля без махленски подмятания по мой адрес, най- малкото нито ме познаваш нито аз съм те обидил с нещо.

Още нещо ако някой има достоверна информация че iPhone 3GS закупени от Globul могат да се разкодират за да тръгнат и за другите оператори нека да сподели, ще съм му много благодарен.

Capo_69
ти си ми толкова примитивен, че ми е под нивото и достойнството да седна да коментирам, несвързаните ти изводи и заключения по мой адрес, и запомни нещо от мен, Не си ти човека който да решава кой , къде,какво и как да пише в този форум.

(yes):)

m75
Регистриран: 01 яну 2006, 02:39

Мнение от m75 » 11 юни 2010, 10:39

[Quote]Това са устройства, създадени за ползване на нет...[/Quote]

Dа, да, отиваш в чужбина и почваш да ползваш един нет (и да трупаш едни сметки). Контролът върху устройството и свързването е важен и необходим.

П.П Впрочем, в mobile-review.com имаше статия за неуспешната борба за изключване на трафика на една Нокиа. Резултата беше, ако не се лъжа, 70:0 (евро!) в полза на Нокията.

Отговори