Sony PSP2 има 5" сензорен екран, на пазара за Коледа
Sony PSP2 има 5
Изненада от Sony - четириядрен ARM Cortex-A9 с многоядрен графичен ускорител SGX543MP4+
Re: Sony PSP2 има 5
:( бях се надъхал на орязан CELL ама и четриядрен процесор не звучи никак лошо. Според мен просто са решили да поемат по по-лесния път-да използват една почти завършена платформа.Така им отава само да направят ОС и са готови.Нямам търпение да видя демота (woo)
Страшна джаджа!(yes)(cyber)
Очакваше се да е с PowerVR SGX543 MP4, но четириядрения Cortex-A9 действително е изненада.
всичко много хубаво
някой следи ли нещата със ps4?
от няколко месеца има 2 реклами.
тук-там се споменава края на 2011 или началото на 2012
тук-там се споменава края на 2011 или началото на 2012
-
- Регистриран: 21 дек 2007, 14:17
[Quote]всичко много хубаво
тук-там се споменава края на 2011 или началото на 2012[/Quote]
Сони потвърдиха, че новата конзола ще излезе 2015 или 2016... което е напълно реалистично.
тук-там се споменава края на 2011 или началото на 2012[/Quote]
Сони потвърдиха, че новата конзола ще излезе 2015 или 2016... което е напълно реалистично.
Да, имайки предвид 10-годишния цикъл. Не че се спазва съвсем. Има още много хляб в сегашното поколение конзоли, особено имайки предвид моушън гейминг периферията.
-
- Регистриран: 21 дек 2007, 14:17
[Quote]Да, имайки предвид 10-годишния цикъл. Не че се спазва съвсем. Има още много хляб в сегашното поколение конзоли, особено имайки предвид моушън гейминг периферията.
[/Quote]
Именно, аз с нетърпение очаквам първите сериозни шутъри ползващи Move. Килзон 3 мисля, че ще предлага интересни начини за игра :)
Относно 10те години... о да, особено екслузивни заглавия като Uncharted които вдигат летвата непрекъснато, просто няма д аима смисъл от по-нови конзоли... нека изцедим тези :Р
[/Quote]
Именно, аз с нетърпение очаквам първите сериозни шутъри ползващи Move. Килзон 3 мисля, че ще предлага интересни начини за игра :)
Относно 10те години... о да, особено екслузивни заглавия като Uncharted които вдигат летвата непрекъснато, просто няма д аима смисъл от по-нови конзоли... нека изцедим тези :Р
Абе то смисъл има, щото вече конзолите изостават 10-20 пъти като графична производителност от хай-енд ПЦ хардуера, а скоро ще бъдат настигнати и от смартфоните. Въпроса е , че десетките милиони продадени конзоли се разглеждат от компаниите като инвестиция. Съответно липсва желание те да бъдат подменени от ново поколение. Sony и M$ си прибират комисионните за всяка продадена игра и са доволни, пък на всеки 10-тина години отново ще инвестират една малка част от полученото.
PS.
Надявам се Nintendo да представи скоро нещо ново. Тяхното Wii никога не е било субсидирано и всяка бройка от 80-те милиона е продадена на печалба, така че няма какво да губят.
PS.
Надявам се Nintendo да представи скоро нещо ново. Тяхното Wii никога не е било субсидирано и всяка бройка от 80-те милиона е продадена на печалба, така че няма какво да губят.
Поздрави за перфектно представената новина. Следя брой "tech news" site-а (включително червеният американски гигант) и с усмивка на лицето мога да заявя, че публикацията ви е максимално информативна и компактно представена. Снимковият материал оформя презентацията идеално. Успехи за в бъдеще!