Вероятни снимки на iPhone 5 показват по-голям екран

ShinG0
Регистриран: 17 май 2005, 18:06

Re: Вероятни снимки на iPhone 5 показват по-голям екран

Мнение от ShinG0 » 09 апр 2011, 20:24

Поздрав за [b]board[/b] за самопризнанията :P

[youtube]Ih8DsXAZgNM[/youtube]

Toshko-bg
Регистриран: 25 май 2007, 13:39

Мнение от Toshko-bg » 10 апр 2011, 17:08

Извинявам се! Обърках модела на нокията. Имах в предвид N95.
Както и да е. Има всякакви хора. Едни виждат голяма разлика между 2G и 4, други не виждат кой знае каква и така.
Един ден когато излезне нещо ново, иновативно и много различно от сегашните iPhone-и ще разбереш какво съм имал в предвид.

deezel
Регистриран: 23 авг 2006, 19:47

Мнение от deezel » 10 апр 2011, 17:11

Ако под едни хора имаш предвид всички, а под други - себе си, значи всичко е наред.

makeno
Регистриран: 15 дек 2006, 12:37

Мнение от makeno » 10 апр 2011, 17:49

Всичко е субективно. Принципно аз виждам доста голяма разлика между айпад 1 и 2, както и между 3гс и 4. Но по много ревюра чета, както познавам и доста приятели, които не виждат достатъчно голям стимул да си закупят следващия модел, при условие, че имат настоящия. Явно, ако наистина си доволен, няма смисъл. То не е само при ейпъл, ами и при другите марки, примерно сони ериксон, който има х10 трудно би си купил арката само за един дизайн, по-нов процесор и по-силна камера. След 2 седмици ще си кажа мението по четворката, дали си заслужава ъпгрейта от 3гс на 4, макар и малко позакъснял с няколко месеца, но едва сега решиха ни сменят телефоните... :) Иначе продавам 3гс, неджейлбрейкнат :)

Toshko-bg

Мнение от Toshko-bg » 10 апр 2011, 18:01

Не разбирам защо трябва да си толкова краен. Ако ми кажеш поне три причини, поради който трябва да си сменя iPhone 2G за 4-ка ще те послушам. Интернет на мобилния си телефон от мобилния оператор не използвам, така че липсата на 3G не ме бърка.
Ще ти помогна:
1) Камерата на 4-ката
2) Ако ми се счупи 2G-то
3) ...

deezel
Регистриран: 23 авг 2006, 19:47

Мнение от deezel » 10 апр 2011, 18:04

Забавен си, държиш да ти изтъкна причини да си купиш нов смартфон. Причини, които ти добре знаеш и за които всякак се опитваш да не мислиш. Да ти дам причини за покупка на смартфон, който ти няма да си купиш с финансови или други основания. На мен ми звучи като загуба на време. А на теб?

sartana
Регистриран: 26 ное 2006, 14:27

Мнение от sartana » 10 апр 2011, 21:07

Да ти се счупи 2g-то :D (blush)

Потребителски аватар
board
Регистриран: 25 окт 2006, 14:01

Мнение от board » 10 апр 2011, 22:04

Toshko-bg стига бе човек. Разликата между 2G и 4 e доста голяма. Това че не можеш да го оцениш, говори лошо за теб. Едно е, че ти не си ползваш пълноценно смартфона, но друго да не проумееш, колко предимства има даден телефон.
То и на баба ми не и трябва нищо повече от 1100, но е несериозно да се направи заключение, че тогава всички по-добри телефони не си заслужават.

MetalPower
Регистриран: 17 ное 2007, 00:24

Мнение от MetalPower » 11 апр 2011, 01:09

Ами братле айфон 4 има по-добра батерия,дисплей,камера,има GPS и по-добър процесор(а също и други неща).Ако се нуждаеш от тези промени и разполагаш с парите няма да сбъркаш ако си го купиш.Това обаче зависи само от теб.

Toshko-bg

Мнение от Toshko-bg » 11 апр 2011, 19:55

Ти и другите тук започнахте да спорите, че има файда човек да мине от iPhone 2G на iPhone 4. Аз просто казах, че разликите не са кой знае какво и за някой хора, които вече са се наиграли едва ли ще има полза. Лично аз и iPhone 4 да имам пак ще стои по цял ден на секцията и едва ли ще си играя за повече от 5-10 мин на ден. За хора, които до сега са има ли нещо друго и сега си купува iPhone 4 сигурно е нещо много интересно и много биха се забавлявали с него.

И както казах - надявам се до някоя друга година да излезе нещо ново и различно за да ме разберете какво имам в предвид, като казвам, че очаквам да излезе нещо различно. Сега като се замисля някъде четох, че ще има телефони с 3D дисплеи и камери. Ето това е нещо ново и интересно и си заслужава човек да си смени телефона заради подобна екстра.

Отговори