LG Optimus Black на пазара в България през май, Optimus 3D идва през юни
Re: LG Optimus Black на пазара в България през май, Optimus 3D идва пр
Пак прочети заглавието става въпрос за LG 3d не HTC 3d ;)
Оф да,моя грешка,извинявам се (blush) Това е защото толкова го чакам HTC-to :) ,но май ще се задоволим само с LG-to
И ти не знаеш защо ти е, когато имаш Sensation, но да има, нали?
Ами говорим за 3Д.В сензацион няма 3д камера както и екран.Освен това,ще е по-бавничък според мен,но това не е чак толкова съществено.
[Quote]свен това,ще е по-бавничък според мен,но това не е чак толкова съществено.[/Quote]
Защо? Освен това, защо ти е 3D в телефон?
Защо? Освен това, защо ти е 3D в телефон?
Малко смешен въпрос,но ще се опитам да ти отговоря с въпрос.На теб защо ти е примерно 3,2/5/8/12 мегапикселова камера,като може и с VGA да си снимаш?
Технологиите се развиват,искам да се възползвам,а 3D си е достатъчно добър повод да го направя!
Технологиите се развиват,искам да се възползвам,а 3D си е достатъчно добър повод да го направя!
[Quote]На теб защо ти е примерно 3,2/5/8/12 мегапикселова камера,като може и с VGA да си снимаш?[/Quote]
Ами, просто не ми трябва. Как да ти кажа, повтарям го от години. А на теб 3D в телефон ти трябва точно толкова, колкото и котлон.
Ами, просто не ми трябва. Как да ти кажа, повтарям го от години. А на теб 3D в телефон ти трябва точно толкова, колкото и котлон.
[Quote]Ами, просто не ми трябва. Как да ти кажа, повтарям го от години. А на теб 3D в телефон ти трябва точно толкова, колкото и котлон.[/Quote]
По същата логика може да се откажем от цветния дисплей и да се върнем към монофонията.
По същата логика може да се откажем от цветния дисплей и да се върнем към монофонията.
Ох, забравих колко глупави отговори можеш да получиш тук. Какво е общото между 3D технологията и цветните дисплеи? С какво 3D е толкова наложителна екстра???