Skype за Android вече няма проблеми със сигурността на личната информация

vladovn
Регистриран: 24 окт 2005, 21:47

Skype за Android вече няма проблеми със сигурността на личната информа

Мнение от vladovn » 22 апр 2011, 20:40

Хубаво skype замаха положението, особено, сега около шума около apple по подобен въпрос, но остава големия (гигантски проблем, защото adnroid, увеличава дела си при като os при смартфоните) проблем, че практически почти няма контрол над това в маркета.

E34v8
Регистриран: 02 окт 2009, 11:58

Re: Skype за Android вече няма проблеми със сигурността на личната инф

Мнение от E34v8 » 23 апр 2011, 10:10

Стига сте се вживявали в тая "сигурност". Ако не бяха ви ги написали, като новини(това и за епъл) - дори нямаше да разберете. К'ви лични данни си пазите на тея телефони толкова?
Слабо ме вълнува, че айфона ми записвал позициите... хората, които търсят сигурност въобще не се занимават с такива детски играчки, като иос и андроид.

Parmenion
Регистриран: 18 май 2010, 14:17

Мнение от Parmenion » 24 апр 2011, 00:18

Днес по пощата пристигна писмо адресирано до баща ми който дори не може да работи с компютър. Писмото беше от Google като го приканваха да рекламира своя сайт при тях.

Първото нещо което ме попита, след като разбра какво е "Google" беше: "Добре де, тия от къде ми имат адреса?"

abyssinian
Регистриран: 26 мар 2011, 16:33

Мнение от abyssinian » 24 апр 2011, 18:20

това което беше явно сега пичовете от скайп са го скрили :D

NoNo0o0
Регистриран: 08 окт 2007, 22:09

Мнение от NoNo0o0 » 24 апр 2011, 19:59

[Quote]Днес по пощата пристигна писмо адресирано до баща ми който дори не може да работи с компютър. Писмото беше от Google като го приканваха да рекламира своя сайт при тях.

Първото нещо което ме попита, след като разбра какво е "Google" беше: "Добре де, тия от къде ми имат адреса?"[/Quote]

И на мен ми дойде такова, но най-притеснителното беше ,че дойде и на баба ми на името ,а тя почина преди 6-7 години...!

Nistel
Регистриран: 26 юли 2004, 01:14

Мнение от Nistel » 25 апр 2011, 09:15

Американската армия и тя вече ще си "играе" с играчки с Андроид .. как пропуснаха тук да сложат на главна страница тази новина не знам.

motofen2
Регистриран: 04 окт 2007, 02:19

Мнение от motofen2 » 25 апр 2011, 11:18

Не разбирам защо се чувстваш пренебрегнат от към избрания от теб апарат,справка -новините за айфон-а от началото на годината (не са малко) http://www.mobilebulgaria.com/old/news/search.php?q=iPhone&from_date=01&from_month=01&from_year=2011&to_date=24&to_month=04&to_year=2011&submit=%F2%FA%F0%F1%E8

Crazy Heart
Регистриран: 21 дек 2007, 14:17

Мнение от Crazy Heart » 06 юни 2011, 10:49

[Quote]Днес по пощата пристигна писмо адресирано до баща ми който дори не може да работи с компютър. Писмото беше от Google като го приканваха да рекламира своя сайт при тях.

Първото нещо което ме попита, след като разбра какво е "Google" беше: "Добре де, тия от къде ми имат адреса?"[/Quote] И на мен ми се случи... с баба ми обаче, след малка проверка разбрах, че БТК свободно давяа име/адрес телефон в справочни услуги и сайтове... Това беше преди 3 години, и веднага премахнах семейството си от телефонния указател на БТК.. след което преминах на BOX :) :)

Отговори