"М-Тел" с нов сайт от утре
-
- Регистриран: 09 апр 2008, 18:40
Мтел нов сайт
Да вземат да си подобрят обслужването и да издават редовно фактури, а не да си оправят сайтчето и да предлагат излишни услуги при отсъствието на други. Пак нямам излязла фактура и не мога да си проверя сметката и минутите!!! Да си оправят жизненоважните функции и тарифните планове пък после да мислят за друго. Нпмам търпение да дойде август месец, за да мога да им кажа едно голямо ЧАО! (angry):X
Re: Мтел нов сайт
Няма лошо, нека си оправят сайта, сегашният е много хаотичен и трудно се намира нужната информация.
[Quote]...да мога да им кажа едно голямо ЧАО![/Quote]
Едно малко "сбогом" също ще свърши работа;).
[Quote]...да мога да им кажа едно голямо ЧАО![/Quote]
Едно малко "сбогом" също ще свърши работа;).
(angry)То щото всичко им е наред та до сайта стигнаха,ментел пак хвърлят прах във очите на хората който си чакат закъснелите фактури и търпят подигравките на ментел (angry)
-
- Регистриран: 15 сеп 2010, 00:15
Всичката Мара втасала само п*****а си не сресала. Що не хвърлят малко усилия да си оправят лайната дето забъркаха с новата система, а се занимават с глупости. Аман от малоумщина. и като знам, че са най- добрите от трите направо се пУашим какво е нивото в другите два...
-
- Регистриран: 18 авг 2010, 22:16
Преди три седмици проверявам за излязла фактура. Такава нямаше. Днес проверявам, имам 2 фактури от 26.03 със срок до 22.04 и от 31.03 със срок до 28.04.
Няма какво да говорим повече...
Няма какво да говорим повече...
Хаха, аз пък вече се радвам искрено. Само положителни емоции около мен особено откакто си прехвърлих номера от М към Г, макар че се наложи да платя няколко месечни такси, като неустойка. Просто нервите ми не издържаха, а като гледам проблемите продължават, но важното е че нов сайт ще си имат (yes)
Е на мен ми остават 2 месеца:| все ще ги изтрая. Ало Мтел-а вместо музикални простотии да вземете да пуснете фактурите , че пак ще се окажа с 4 липсващи(angry)
-
- Регистриран: 19 яну 2011, 15:42
пробвай и ще разбереш , че М съвсем не са най-добрите;)
[Quote]и като знам, че са най- добрите от трите[/Quote]
:D:D:D ВЕрно са най-добри, в големите издънки са номер едно.
:D:D:D ВЕрно са най-добри, в големите издънки са номер едно.