"М-Тел" с нов сайт от утре
Re: Мтел нов сайт
м/у другото най-после малко по-подреден сайт да имат и те.... за съжаление дразнещото съобщение все още излиза при опит да направя справка с текущата сметка на служебния ХоумБокс: [B]Моля да ни извините! Услугата е временно недостъпна. Екипът на М-Тел прави всичко възможно за възстановяването й. Благодарим Ви за разбирането![/B]
Вече не са, минаха №1 и станаха [B]тъп 0[/B].
(yes):D точно така е,но има на къде още да падат
Най ме кефи това:"Prima PARTY 9:00 - 21:00 ч. 0,83 лв. В мрежата на М-Тел !!! ". Преди година не ги ли задължи някаква комисия, да намалят цените на едро, което щяло да доведе до намаляне на цените и на дребно. Ама на дребно нещо не са мръднали от тогава. Само се оправдават, че правили изгодни договори, ами да намалят на предплатените карти и като започнат всички да минават на предплатени тогава да ги видим как ще предлагат изгодните договори. Другата тарифа на Прима е 0,54 също не е мърдала с години.
Да му се невиди... Тъкмо след толкова години най-сетне се научих да намирам абонаментните тарифи с 5 клика за по-малко от минута, и те взеха, че смениха сайта и сега ги намирам с 1 клик. Тц-тц...
Сменили са му само малко оформлението на сайта, целият батак си продължава... А уж до Великден всички фектури щяха да бъдат готови и да се издават вече навреме... (no)
Покрай новия сайт забелязвам, че са решили малко и да вдигнат цените тук-там
http://www.mtel.bg/mtel-surf/index.php#ui-tabs-3
:X
http://www.mtel.bg/mtel-surf/index.php#ui-tabs-3
:X
(woo)... Надявам се, че това е грешка.
Не знам, не ми се вярва да има 2 грешки. :) освен увеличената цена на 100-мегабайтовия, мегабайтите са намалени, поне на 5-левовия, но доколкото помня и на другите:)
Мтел са комбинирали лошите страни на допълнителните пакети, малко трафик като Глобул, заплащане след изчерпване на трафика като БТК и цени като Мтел.(no)