Facebook във война с Google, тайно започва черен PR
-
- Регистриран: 08 ное 2009, 23:37
Re: Facebook във война с Google, тайно започва черен PR
Какво като се оценява на много ? Какво като всички имат фейсбот ?
[B]Ако фейсбот го няма , някои ще се върнат в реалноста , ако ли пък не - има още 1000 социални мрежи , но ако го няма google ( GoogleSearch / Android ) , ще тичаш до библиотеката или книжарницата като ти потрябва информация и смартфоуни ще са натъпкани със симбиан/бада/уиндоус мобайл ...[/B] ;)
[B]Ако фейсбот го няма , някои ще се върнат в реалноста , ако ли пък не - има още 1000 социални мрежи , но ако го няма google ( GoogleSearch / Android ) , ще тичаш до библиотеката или книжарницата като ти потрябва информация и смартфоуни ще са натъпкани със симбиан/бада/уиндоус мобайл ...[/B] ;)
Има много други търсачки, но реален еквивалент на фб няма. Ако всичките ми приятели не бяха разпръснати по цял свят или поне по цяла европа, нямаше да ми е нужен, но в съвременния живот си е must to have. А и времето на работа минава по-бързо докато го цъкам :)
Освен Андроид мога да ти изброя още 3-4 ОСи, освен гугъл още поне 10 търсачки. Но освен ФБ не мога да се сетя за добра алтернатива. Леко подобие е studivz, но много леко :) Myspace не ме привлича :)
Освен Андроид мога да ти изброя още 3-4 ОСи, освен гугъл още поне 10 търсачки. Но освен ФБ не мога да се сетя за добра алтернатива. Леко подобие е studivz, но много леко :) Myspace не ме привлича :)
Айде сега, баба ви цял живот с фейсбук е комуникирала. Мога да ви кажа, че хората от едно време поддържат много по-добри и искрени взаимоотношения и то на далечни разстояния, така че това не е жизненонеобходимо. Нито изскача хлаб от монитора като съм във фейсбук, нито ще спечеля пари ако на някой друг харесам тъпия статус. Пък и комуникацията може да бъде достатъчно реална с истински приятели когато е по мейла или дори само в скайп. Така че фейсбук или twitter няма да липсват на никой, това е просто подобрена версия на флиртче. А че търсачки има вече достатъчно съм съгласен, но Google са тези които промениха света с цялата си философия, а другите само копират. И са толкова напред в момента, че само от тях може да очакваме нещо ново и революционно.
Ти наистина си много зле дизел ли си бензин ли си. Какво общо има ценовата оценка на фейсбук и това колко е разпространен с това колко е качествена, това само трябва да буди притеснение. Ама какво ли разбира изпиления ти мозък? Нищо. Дървен философ.
Къде намесихте Twitter, който няма нищо общо като концепция...
Относно Facebook - must have, действително. Не мога да преброя колко пъти ми е помагал.
Относно Facebook - must have, действително. Не мога да преброя колко пъти ми е помагал.
Ползвам Google от около 10 години. Преди това ползвах HotBot и AltaVista, а още по-рано - yahoo. Сега има и Bing, който прави отчаяни опити да се изравни с Google. Така, че търсачки има бол ;)
Ползвам flirt4e, aha, sladur, impulse, така че социални мрежи - бол :)
Това са сайтове за запознанство,нищо общо със социална мрежа...
Facebook си е предимно социален феномен без особена полза специално за мен,залагам на Google с всички нейни иновации и услуги несъмнено по-полезни :)
Facebook си е предимно социален феномен без особена полза специално за мен,залагам на Google с всички нейни иновации и услуги несъмнено по-полезни :)
Стига с тея "социални мрежи" , че хората заживяха в тях :D
"На улицата" е по - голямата "социална мрежа". :)
"На улицата" е по - голямата "социална мрежа". :)
Сори ама голям процент хора ползват Facebook, точно като сайт за запознаства. Разликата се разми. Facebook е също толкова безсмислен колкото и изброените сайтове. Място за показност и избиване на комплекси за много потребители. Има си достатъчно начини за комуникация м/у приятели(дори да е била такава началната идея, си стана абсолютен и безсмислен клюкарник). Хората искаха сигурност и неприкосновеност на личния живот в интернет, а доброволно си направиха досиета и ги допълват всекидневно. Незнам как направиха от нещо модерно, а може би за някои и интересно - "нещо без което не можеш". Все пак всеки сам решава какво и как да ползва.