Facebook във война с Google, тайно започва черен PR

-kkENDY.cain-
Регистриран: 08 ное 2009, 23:37

Re: Facebook във война с Google, тайно започва черен PR

Мнение от -kkENDY.cain- » 13 май 2011, 23:45

Какво като се оценява на много ? Какво като всички имат фейсбот ?

[B]Ако фейсбот го няма , някои ще се върнат в реалноста , ако ли пък не - има още 1000 социални мрежи , но ако го няма google ( GoogleSearch / Android ) , ще тичаш до библиотеката или книжарницата като ти потрябва информация и смартфоуни ще са натъпкани със симбиан/бада/уиндоус мобайл ...[/B] ;)

makeno
Регистриран: 15 дек 2006, 12:37

Мнение от makeno » 14 май 2011, 00:04

Има много други търсачки, но реален еквивалент на фб няма. Ако всичките ми приятели не бяха разпръснати по цял свят или поне по цяла европа, нямаше да ми е нужен, но в съвременния живот си е must to have. А и времето на работа минава по-бързо докато го цъкам :)
Освен Андроид мога да ти изброя още 3-4 ОСи, освен гугъл още поне 10 търсачки. Но освен ФБ не мога да се сетя за добра алтернатива. Леко подобие е studivz, но много леко :) Myspace не ме привлича :)

shpekleki
Регистриран: 25 окт 2010, 18:10

Мнение от shpekleki » 14 май 2011, 00:48

Айде сега, баба ви цял живот с фейсбук е комуникирала. Мога да ви кажа, че хората от едно време поддържат много по-добри и искрени взаимоотношения и то на далечни разстояния, така че това не е жизненонеобходимо. Нито изскача хлаб от монитора като съм във фейсбук, нито ще спечеля пари ако на някой друг харесам тъпия статус. Пък и комуникацията може да бъде достатъчно реална с истински приятели когато е по мейла или дори само в скайп. Така че фейсбук или twitter няма да липсват на никой, това е просто подобрена версия на флиртче. А че търсачки има вече достатъчно съм съгласен, но Google са тези които промениха света с цялата си философия, а другите само копират. И са толкова напред в момента, че само от тях може да очакваме нещо ново и революционно.

HEnRY_14
Регистриран: 15 окт 2009, 17:28

Мнение от HEnRY_14 » 14 май 2011, 00:55

Ти наистина си много зле дизел ли си бензин ли си. Какво общо има ценовата оценка на фейсбук и това колко е разпространен с това колко е качествена, това само трябва да буди притеснение. Ама какво ли разбира изпиления ти мозък? Нищо. Дървен философ.

deezel
Регистриран: 23 авг 2006, 19:47

Мнение от deezel » 14 май 2011, 01:01

Къде намесихте Twitter, който няма нищо общо като концепция...
Относно Facebook - must have, действително. Не мога да преброя колко пъти ми е помагал.

Sage
Регистриран: 30 авг 2004, 18:43

Мнение от Sage » 14 май 2011, 01:01

Ползвам Google от около 10 години. Преди това ползвах HotBot и AltaVista, а още по-рано - yahoo. Сега има и Bing, който прави отчаяни опити да се изравни с Google. Така, че търсачки има бол ;)

HEnRY_14

Мнение от HEnRY_14 » 14 май 2011, 01:14

Ползвам flirt4e, aha, sladur, impulse, така че социални мрежи - бол :)

motofen2
Регистриран: 04 окт 2007, 02:19

Мнение от motofen2 » 14 май 2011, 07:25

Това са сайтове за запознанство,нищо общо със социална мрежа...
Facebook си е предимно социален феномен без особена полза специално за мен,залагам на Google с всички нейни иновации и услуги несъмнено по-полезни :)

E34v8
Регистриран: 02 окт 2009, 11:58

Мнение от E34v8 » 14 май 2011, 18:15

Стига с тея "социални мрежи" , че хората заживяха в тях :D
"На улицата" е по - голямата "социална мрежа". :)

HEnRY_14

Мнение от HEnRY_14 » 15 май 2011, 00:29

Сори ама голям процент хора ползват Facebook, точно като сайт за запознаства. Разликата се разми. Facebook е също толкова безсмислен колкото и изброените сайтове. Място за показност и избиване на комплекси за много потребители. Има си достатъчно начини за комуникация м/у приятели(дори да е била такава началната идея, си стана абсолютен и безсмислен клюкарник). Хората искаха сигурност и неприкосновеност на личния живот в интернет, а доброволно си направиха досиета и ги допълват всекидневно. Незнам как направиха от нещо модерно, а може би за някои и интересно - "нещо без което не можеш". Все пак всеки сам решава какво и как да ползва.

Отговори