Мрежата на "М-Тел" вече поддържа технологията HD Voice
HD Voice : AMR-WB
някой вече успя ли да проведе такъв разговор? разликата в качеството на звука е толкова драстична, че няма как да не разберете. :)
-
- Регистриран: 26 ное 2010, 21:38
Re: Мрежата на
Само описаните телефони ли го поддържат това или всички с 3G?
Аз искам,ама другия телефон е в 2Г покритие :(
има и други освен описаните, но като цяло са главно модели на nokia и se
други устройства:
HTC Desire HD
Nokia E5
Nokia X6 16GB
Nokia 5230
Sony Ericsson Elm
Samsung Omnia 7
други устройства:
HTC Desire HD
Nokia E5
Nokia X6 16GB
Nokia 5230
Sony Ericsson Elm
Samsung Omnia 7
-
- Регистриран: 26 ное 2010, 21:38
ееее аз съм с Desire.. :(
-
- Регистриран: 20 авг 2004, 15:11
Някой знае ли дали Samsung Galaxy S II поддържа тази функция? :|
-
- Регистриран: 21 дек 2007, 14:17
Би трябвало да може :)
А някой проведе ли HD разговор!?Аз не мога да се сетя за някой с който отговаряме на всички условия
Аз лично не съм, защото телефона ми не е 3g...ще трябва да чакам до есента. А и да ми го поддържаше телефона едва ли щях да съм на тази мрежа, заради батерията. И в крайна сметка ще ми е трудно в началото на всеки разговор да питам - абе ти включил ли си си 3G-то, за да усетим разлика.
Разбира се тенденцията към подобрение на звука е похвална, защото дълги години всички бяха забравили коя е най-важната функция на телефона, а щом след няколко месеца ще е достъпна до всички значи тогава ще може да коментираме повече. И все пак ми е интересно защо в момента точно тези марки и модели успяват да се приспособят към тази мрежа.
Разбира се тенденцията към подобрение на звука е похвална, защото дълги години всички бяха забравили коя е най-важната функция на телефона, а щом след няколко месеца ще е достъпна до всички значи тогава ще може да коментираме повече. И все пак ми е интересно защо в момента точно тези марки и модели успяват да се приспособят към тази мрежа.
-
- Регистриран: 21 дек 2007, 14:17
[Quote]А някой проведе ли HD разговор!?Аз не мога да се сетя за някой с който отговаряме на всички условия
[/Quote] Проведох, наистина има голяма разлика, жалко, че е само през 3G.
[/Quote] Проведох, наистина има голяма разлика, жалко, че е само през 3G.