GLOBUL move е нов смартфон с логото на оператора, идва с Angry Birds

mcom
Регистриран: 28 яну 2010, 14:20

Re: GLOBUL move е нов смартфон с логото на оператора, идва с Angry Bir

Мнение от mcom » 17 юни 2011, 08:38

Кво ревете пак ве?

Екстра е телефона, 279лв. свободни пари е, с абонамент до 10лв. е на 150 пари в брой или по 5 кинта на месец.

Тъчскрийна и той е екстра, камерата не е про, ма за тез пари толкоз. Батерията също и давам 6/6. Резолюцията малко куца, ма това не пречеше на HTC WildFire да са харчи по 500 пари.

Таргет групата определено е тийн и непретенциозни форумни тролчета. Ай лек ден.

(beer)

m75
Регистриран: 01 яну 2006, 02:39

Мнение от m75 » 17 юни 2011, 08:44

[Quote]Таргет групата определено е тийн и непретенциозни форумни тролчета.[/Quote]

[i]Е те тука те[/i] улучи в десетката! (beer)

П.П Поне се реши спора за най-евтиния телефон с Андроид.

NetSpeed
Регистриран: 20 фев 2008, 15:37

Мнение от NetSpeed » 26 юни 2011, 00:07

Успокоявам се, като виждам, че има хора които още свързват Alcatel със Франция. :D

Днес си купих телефона и съм очарован. Събрахме се с познати които имат смартфони и забелязах, че работи по-бързо от HTC Desire и HTC Desire S. Не знам как е възможно, но факт. На момчетата им стана доста неприятно, че апарат по-нисък клас и марка и цена има почти същите възможности като техните. Видях, че същият апарат е един от най-продаваните в цяла Европа и се разпространява официално под егидата на T-mobile. Разбира се, понеже е брандиран в различните държави се среща под различни имена.

Явно поради по-малката консумация ток ги бие и по издръжливост на батерията, понеже техните апарати умряха доста преди моя. Дисплея е супер чувствителен на допир, звука е силен и качествен. Екрана е с мултитъч. Резолюцията е малка, но за тези пари е 6. Камерата е 2.0MP, на добра светлина прави хубави снимки, но на слабо осветление не стават добре. Слушалките са 3.5mm стандартни.

Апарата е изработен почти изцяло от една китайска фирма, която закупи правата за името Алкател преди около 10 години. Което е и единственото което свързва апарата със "Френската пръчка" както се изказа един разбирач по-горе.

Взех апарата от Globul като подписах договор за 2 години към тарифен план Web&Talk Lite (13лв. на месец) + неограничен мобилен интернет.

[B]Цена 139лв.[/B]

Сигурен съм, че с парите които сте дали за вашия 1 брой апарата, аз мога да си закупя 2-3 ако не и 4 апарати като този.

Но който има пари да ги дава. :D:D:D

loudidd
Регистриран: 05 юни 2008, 13:49

Мнение от loudidd » 02 авг 2011, 19:03

Телефона кодиран ли е към Globul? И може ли да се разкодира, ако е, не съм поlzвал Android досега? Благодаря предварително за смислените отговори :)

NetSpeed
Регистриран: 20 фев 2008, 15:37

Мнение от NetSpeed » 13 авг 2011, 16:59

Имам го същия, не е кодиран.

Смятам, че Android OS ще ти хареса много.

Поздрави!

:)

Отговори