iPhone 5 се бави заради прегряване на процесора A5?

music___man
Регистриран: 18 юли 2011, 17:59

Re: iPhone 5 се бави заради прегряване на процесора A5?

Мнение от music___man » 18 юли 2011, 18:30

А флаша на Opera Mobile 11 също върви страхотно (yes)

Потребителски аватар
centur
Регистриран: 10 авг 2005, 22:39

Мнение от centur » 18 юли 2011, 18:38

[Quote]Wakanapi:
Има хора, които държат на това браузъра им да не крашва на всеки час и да не им претоварва хардуера. Колкото по-бързо изчезне Flash, толкова по-добре. [/Quote]

Че какъв е този "хардуер", за който става въпрос? Някоя щайга на 6 - 7 години с XP и 1 Ghz процесор ли?
Защо нямам проблем с Flash Player на лаптопа (характеристиките на скрийншота долу) - ползвал съм всички известни браузъри: IE9, Firefox, Opera, Chrome, Safari ... но понеже от години съм свикнал с Firefox предимно него ползвам, както и IE9.
Дори видеокартата му е слаба 64 MB ([u]нарочно съм го избрал такъв, защото игри НЕ играя[/u]), а го ползвам само за интернет, филми и messenger-и.
На телефона с Flash Player 10.3 без проблем пускам 720p online видео - без да сече или влачи, а върви идеално гладко ... та си представям "хардуера" ти какъв е щом един телефон се справя без проблем с "тежко" online видео.
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм

E34v8
Регистриран: 02 окт 2009, 11:58

Мнение от E34v8 » 18 юли 2011, 18:42

На работа ползвам Хроум, а вкъщи Опера(под Уин). Е няма такъв тежък браузър, като Хроум - а за ПЦ-тата. Но дори и на СГС-а ми е гаден вградения Хроум и не го ползвам, а ползвам пак Опера.
Иначе флашът си е задължителен, не си кривете душата. А при моб. телефони тов ондеманд си е супер екстра и действително не товари, защото си зареждаш само желаното флаш съдържание.

[B]Board[/B] , да ти кажа аз само при един единствен човек съм го виждал този проблем с прегряването, а останалите може само да си чешат езиците, и най - веоятно е така.

music__man
Регистриран: 13 юли 2010, 11:31

Мнение от music__man » 18 юли 2011, 19:18

Чак пък да е тежък Хрома... не ми се вярва или може би бъркам (whistle)

deezel
Регистриран: 23 авг 2006, 19:47

Мнение от deezel » 18 юли 2011, 19:54

Г-н умник, прегледай отново скрийшотовете си. Вторият уж трябва да е Chrome за Android, а всъщност е от Chrome на Mac OS X на така омразната ти Apple. Да не говорим, че браузърът в Android не е Chromе и няма почти нищо общо с него.

Относно твърденията ти за простите американци и умните европейци - хората по цял свят купуват почти само iPad-и. Делът на Apple при таблетите е над 80%, включително в Европа.

От май до средата на август има два месеца и половина.

Правописът и сметките не ти вървят, ок, повечето посетители на форума са така. Технологиите също са ти слабост, добре, то си е за теб. Но ако не си оправиш тона, няма да можеш повече да изразяваш мнението си. Без значение с колко долни тирета.

Бтв, на 21.05 си написал, че ще си купуваш Galaxy Tab. За четирите месеца леко си се объркал.

Sage
Регистриран: 30 авг 2004, 18:43

Мнение от Sage » 18 юли 2011, 21:48

[Quote]Колкото по-бързо изчезне Flash, толкова по-добре.[/Quote]Ей това не го разбирам. Хем не го ползва, лишава се стоически от сума сайтове и функционалност, хем пак му бърка някъде...
Flash е зле оптимизиран (все още, въпреки подобренията) но това не значи, че всички сайтове са готови да се хвърлят в HTML5 и хардуерно ускорена мултимедия. ще мине доста време, а и Flash-а ще се пооправи.
Колкото до крашването - както се уморих да пиша - крашват само някои приложения (под 1%) което очевидно не е проблем на самата софтуерна платформа.

E34v8
Регистриран: 02 окт 2009, 11:58

Мнение от E34v8 » 19 юли 2011, 01:05

О да, това е много гот! При джинджъра 720п се стриймва идеално гладко!! (yes)

Отговори