M-Tel ACTIVE дава до 600 минути на месец към всички национални мрежи
Re: M-Tel ACTIVE дава до 600 минути на месец към всички национални мре
Наистина ли толкова хора четете така избирателно или просто си пишете глупости? Айде и ти прочети там, където пише [B]условия[/B] и ако пак си на същото мнение ми прочети предишния пост и ако пак си на това мнение...значи не е добре работата :D
http://www.mtel.bg/mobiltel/press.php?id=977
Тук пише, добре е да прочетет по-подробно преди да пишете. :)
Тук пише, добре е да прочетет по-подробно преди да пишете. :)
Ако подпишеш [B]между 1.09 и 9.10.2011[/B], т.е. по време на [i]промоцията[/i], целият 1 или 2-год. срок ще ти бъде с двоен обем национални минути месечно - 2х100 или 2х300.
@[B]berserk[/B]: За хора, които говорят по половин час дневно с всякакви номера от 3-те оператора, промоцията на Active+ е [i]страхотна оферта[/i]. Минусът на този план [i]по принцип[/i] е, че нямаш никаква възможност да добавиш пакет до домашната мрежа, което би ти спестило прахосването на над 50% от тези минути.
@[B]berserk[/B]: За хора, които говорят по половин час дневно с всякакви номера от 3-те оператора, промоцията на Active+ е [i]страхотна оферта[/i]. Минусът на този план [i]по принцип[/i] е, че нямаш никаква възможност да добавиш пакет до домашната мрежа, което би ти спестило прахосването на над 50% от тези минути.
Бягайте от Ментел докато е време
[Quote]Автор: kally
Публикувано: 30.08.2011 21:45
Бягайте от Ментел докато е време[/Quote]
И къде да отидем ???
За 5ст/мин къде ???? На ГлоБул ли ?
Публикувано: 30.08.2011 21:45
Бягайте от Ментел докато е време[/Quote]
И къде да отидем ???
За 5ст/мин къде ???? На ГлоБул ли ?
Където искаш ...за 30 лв.... всичко го предлагат
[Quote]Автор: kally
Публикувано: 30.08.2011 21:52
Където искаш ...за 30 лв.... всичко го предлагат [/Quote]
ОК.
Дай линк за доказателство.
Ако има такива тарифи ще те черпя докато се откажеш ........ (beer)
Публикувано: 30.08.2011 21:52
Където искаш ...за 30 лв.... всичко го предлагат [/Quote]
ОК.
Дай линк за доказателство.
Ако има такива тарифи ще те черпя докато се откажеш ........ (beer)
А дали тарифирането ще бъде нормално , дали всичко ще е ОК ? Иска ми се да знам Мтел какво си въобразяват с Амдокс ? Тази платформа е отказа от европейска общност(версията с която разполага Мтел) !!! Вярно е че звучи хубаво , но дали ще е така ? Глобул предлагат 500 мин към всички за 40 лева а Виваком се Европеизираха с безсрочен договор ! Според мен най-важна е свободата ,а за Мтел са най-важни 2годишните договори с ушивки ! Не смятате ли че това е някаква поредна доза измама ? Замислете се на колко секунди се тарифира и колко реални разговори имате !!!
-
- Регистриран: 21 дек 2007, 14:17
Знаеш ли :) Зарових се в малко статистика :) Специално заради такива коментари от типа "Надписана ми е сметката". Резултат:
повреме на проблемите с фактурите, когато имаше проблем с отчитането на отстъпки от семейство и приятели и тн - реално имаше фактури с висока стойност, всички до една са компенсирани!
2. След като отстъпките почват да се отчитат коректно, аз лично поисках да разгледам определен брой оплаквания.... НИТО ЕДНО ОТ ТЯХ не беше реално....
Термин като надписване не съществува в билинг системата ни, пък ти ако искаш говори каквото си пожелаеш. Не си длъжен да ми вярваш разбира се, за това и не искам да споря...
повреме на проблемите с фактурите, когато имаше проблем с отчитането на отстъпки от семейство и приятели и тн - реално имаше фактури с висока стойност, всички до една са компенсирани!
2. След като отстъпките почват да се отчитат коректно, аз лично поисках да разгледам определен брой оплаквания.... НИТО ЕДНО ОТ ТЯХ не беше реално....
Термин като надписване не съществува в билинг системата ни, пък ти ако искаш говори каквото си пожелаеш. Не си длъжен да ми вярваш разбира се, за това и не искам да споря...
Най-после добри новини. И аз ползвам Active+ и не ми достигаха напоследък по около 100-тина минути на месец, и много се надявах около Коледа да кажат, че ще дадат 600 минути за целия срок на договора, но сега ме зарадваха за първи път от години, защото месечната такса най-после ще покрива всичките ми нужди !!!
Към Крейзи - не знам откъде, но в текущата ми сметка има натрупан 1лв...при положение че смс-и пращам само на 1 номер в мтел, не знам как може да се натрупа сметка, интернета съм го изключил, а оставащи минути имам над 100. Ето за такива странни случаи ти говорят хората.
Към Крейзи - не знам откъде, но в текущата ми сметка има натрупан 1лв...при положение че смс-и пращам само на 1 номер в мтел, не знам как може да се натрупа сметка, интернета съм го изключил, а оставащи минути имам над 100. Ето за такива странни случаи ти говорят хората.