GLOBUL прави подаръци по случай своята десета годишнина
Re: GLOBUL прави подаръци по случай своята десета годишнина
Е какво им е на бизнес клиентите? Аз имам 110 минути към всички и 70 към глобул за около 12 лв.
А тези "промоции" от новината за нищо не стават...направо са си подигравка с хората.
А тези "промоции" от новината за нищо не стават...направо са си подигравка с хората.
[Quote]Единственото изгодно нещо са 1 000 минути в мрежата на "Глобул" за 9, 90 лв.[/Quote]
И GoWeb Unlimited си го бива...
И GoWeb Unlimited си го бива...
Мтел за 5 лв. месечно ти дават неограничен по трафик мобилен интернет с 512мв. на максимална скорост и таблет на промоционална цена. За таблет нетът е перфектен и след ограничаването на скоростта.
Да, обаче първо ти черпа от 100 минути и после имаш 1000 към Globul (no)
За universe 13.90 и преди и сега дава 100 национални минути. Сегашните 1000, които се ползват след тези 100 са като бонус. Или искате да кажете, че предишния universe е по-добър от сегашния? За хора, които говорят предимно в Г си е оферта... (whistle)
-
- Регистриран: 23 юли 2011, 14:59
За хора,които говорят много в Г.,ще си говорят за 9.90-1000минути!:D
Като цяло, Глобул извади най-непривлекателните оферти от трите оператора(no)
[Quote]Единственото изгодно нещо са 1 000 минути в мрежата на "Глобул" за 9, 90 лв.[/Quote]
Тези 1000 минути за целия срок от договора ли са и наистина ли трябва да се подпише за 2 години за да ги дадат?
Тези 1000 минути за целия срок от договора ли са и наистина ли трябва да се подпише за 2 години за да ги дадат?
[Quote]Да, обаче първо ти черпа от 100 минути и после имаш 1000 към Globul[/Quote]Специалитет а ла Мтел,но по византийски
-
- Регистриран: 23 юли 2011, 14:59
Сериозно мисля да минавам на цяло на Вива нищо,че съм 8-години с Глобул имам още 8-месеца,и ако до тогава не направят нещо наистина революционно,като Вива,и не измислят нещо, което наистина да си заслужава за лоялните им клиенти като мен!:|