M-Tel ACTIVE дава до 600 минути на месец към всички национални мрежи
-
- Регистриран: 21 дек 2007, 14:17
Re: M-Tel ACTIVE дава до 600 минути на месец към всички национални мре
ОТ къде черпиш инфо, настоящата промоция е валидна до 09.10.2011 удължаването или не се вижда ден след това :)
Глобул също намалят таксата под 29лв./за целия период/ на Universe 500 мин.
(whistle)
(whistle)
-
- Регистриран: 15 окт 2007, 11:19
Ооо,намалят ли юнивърс на 29 лв. минавам без да се замислям и според мен е доста по изгодно от АКТИВ+ , защото за същата такса имаш 100 мин по-малко,но пък след безплатните минути говориш на 26 ст /юнивърс/ , а на АКТИВ 29ст. , което си е доста разлика ако имаш примерно 200 мин отгоре или повече,пък и Ад-он пакетите за интернет са доста по изгодни на глобул;)
[Quote]ОТ къде черпиш инфо, настоящата промоция е валидна до 09.10.2011 удължаването или не се вижда ден след това[/Quote]Бях сигурен,че няма да ги удължат!И новото списание на Мтел доказва това :)
п.п @sports_man не е така!Нека на мен си ми дават 100 мин повече,пък да си е 0.29 цената.
Ако двамата говорим 700 мин - аз пак ще платя по-малко от теб
п.п @sports_man не е така!Нека на мен си ми дават 100 мин повече,пък да си е 0.29 цената.
Ако двамата говорим 700 мин - аз пак ще платя по-малко от теб
-
- Регистриран: 31 май 2007, 06:34
И какво пише в новия каталог точно?
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
300+300 за първите 2 или 6 месеца от договора
http://www.mtel.bg/help/applications/magazine/index.php
http://www.mtel.bg/help/applications/magazine/index.php
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
300+300*
*Удвоените минути важат за първите 2/6 месеца за 1/2 г. договор
*Удвоените минути важат за първите 2/6 месеца за 1/2 г. договор
-
- Регистриран: 31 май 2007, 06:34
Да видях го http://promooferti.com/%D0%BC-%D1%82%D0%B5%D0%BB-%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%B0%D0%BB%D0%BE%D0%B3%D0%B1%D1%80%D0%BE%D1%88%D1%83%D1%80%D0%B0-%D0%BE%D0%BA%D1%82%D0%BE%D0%BC%D0%B2%D1%80%D0%B8-2011/
Изроди! Така цялото им портфолио с тарифи е по-зле от другите оператори. Това беше единственото интересно предложение EVER от тях.
Изроди! Така цялото им портфолио с тарифи е по-зле от другите оператори. Това беше единственото интересно предложение EVER от тях.
ее по-тъпо от това не можа ли да кажеш а тези 100 минути повече не ги ли броиш за 29 лева?))
или ти ще спестяваш после ако евентуално изговориш 1000 минути над плана за да спестиш 30 лева.:D:P
или ти ще спестяваш после ако евентуално изговориш 1000 минути над плана за да спестиш 30 лева.:D:P
(yes)
[Quote]С две думи накрая ще излезе накрая,че наглостта на българските клиенти на мобилни оператори е несравнима.[/Quote]
:D
Мн точно го казваш.Това са им любимите заключения на всякакви питания и опит за диалог.
Даже едно М тел (ско)недуразумение на име К.Х. на отговорен пост , в ново построената жилищна сграда дето живее се самоизживява и там на лидер го бе залепил на стената във входа в заключение на
опита му да се наложи на активист и поучител на живеещите във входа как да живеят и да си плащат чинно за щяло и нещяло: "Българина най мн. обича безплатен обяд,ама няма":D
[Quote]С две думи накрая ще излезе накрая,че наглостта на българските клиенти на мобилни оператори е несравнима.[/Quote]
:D
Мн точно го казваш.Това са им любимите заключения на всякакви питания и опит за диалог.
Даже едно М тел (ско)недуразумение на име К.Х. на отговорен пост , в ново построената жилищна сграда дето живее се самоизживява и там на лидер го бе залепил на стената във входа в заключение на
опита му да се наложи на активист и поучител на живеещите във входа как да живеят и да си плащат чинно за щяло и нещяло: "Българина най мн. обича безплатен обяд,ама няма":D