Стив Джобс: Искам да унищожа Android
-
- Регистриран: 13 юли 2006, 21:30
Re: Стив Джобс: Искам да унищожа Android
виж сега, аз не казвам, че някоя трябва да се унищожава. за мен като потребител е важно нешата да се развиват, кой кого и за какво съди не ме вълнува :) както казах - разбирам логиката на епъл, но не я одобрявам!
Поспри се с фантазиите.:) Както вече беше отбелязано, и iOS, и Андроид, са базирани на unix, така че колкото и да не ти харесва, няма нищо уникално в iOS.
-
- Регистриран: 13 юли 2006, 21:30
стига бе човек... не може с ръка на сърцето да кажеш, че не си приличат много... влез си в хоум менюто и ми кажи, че не е почти същото като това на айфона (когато е направено да се скролва наляво и надясно, между различните "табове". Когато е да си скролваш надолу не е точно така наситина).
на мен андроид не ми пречи, напротив, колкото повече качествени продукти, толкова по-добре за потребителя. и не съм казал, че квадратните икони са идея на епъл. но не можеш да отречеш приноса им в развитието на модерния смартфон и това, че те насочиха развитието в тази посока... дали са прави да искат пари и спиране на телефони и т.н. поради тази причина - според мен не!
на мен андроид не ми пречи, напротив, колкото повече качествени продукти, толкова по-добре за потребителя. и не съм казал, че квадратните икони са идея на епъл. но не можеш да отречеш приноса им в развитието на модерния смартфон и това, че те насочиха развитието в тази посока... дали са прави да искат пари и спиране на телефони и т.н. поради тази причина - според мен не!
-
- Регистриран: 18 яну 2007, 11:48
Самсунг знаеш ли откога имат такъв изцяло тъч телефон?
Просто не са оцелили момента, кога да го пуснат. Същото и с windows 6.0 6.5 там подобните.
Едно време имах Benq p50 :D беше голяма играчка. Дори имаше собствена програма за управление на телевизорите с инрачервенпорт. Голям хит за времето. Все се чудеха в кафенетата, защо каналите се сменяха автоматично :D. Но това е друго и епъл явно са уцелили момента кога да го пусна и с каква насоченост :)
Просто не са оцелили момента, кога да го пуснат. Същото и с windows 6.0 6.5 там подобните.
Едно време имах Benq p50 :D беше голяма играчка. Дори имаше собствена програма за управление на телевизорите с инрачервенпорт. Голям хит за времето. Все се чудеха в кафенетата, защо каналите се сменяха автоматично :D. Но това е друго и епъл явно са уцелили момента кога да го пусна и с каква насоченост :)
[Quote]епъл явно са уцелили момента кога да го пусна и с каква насоченост [/Quote]
Не!- те просто знаят как да го направят и ни показаха на всички как се прави сензорен телефон.
Не!- те просто знаят как да го направят и ни показаха на всички как се прави сензорен телефон.
(yes) Само да допълня че те показаха как с телефон със сензорен дисплей се работи ЛЕСНО И УДОБНО защото всички знаем че от преди това имаше тъч дисплеи ама си беше мъка нека не се лъжем. Миниатюрни бутони стилус резестивни екрани - ужас издържах с такъв по-малко от месец
Не забравяй, че интерфейс разработен за пръсти имаше от преди появата на iPhone в Lucky Goldstar Prada. Samsung F520/700 също има подобен интерфейс, който въобще не е лош. Apple имаха само в мнооого пъти по - добра реклама. При появата на първия iPhone, Prada-та беше дори "по - умна", защото има java.
Спор няма, че Епъл разработиха и наложиха доста неща, също така, че и доста от нещата не са нищо особено, но всъщност става въпрос само за пари. Андроид пообърка схемата на Епъл. Друго щеше да е, ако всички бяхме с иОС и си купувахме постоянно апс, музика, филмчета, книжки и т.н... Стотинките за Епъл щяха да са в пъти повече.
За мъртвите или добро или нищо !
Аз няма да кажа нищо .....
За мъртвите или добро или нищо !