Анализатори очакват рекордни продажби на iPhone 4S през тримесечието
Re: Анализатори очакват рекордни продажби на iPhone 4S през тримесечие
Че кой ще повярва,че най-продаваният телефон е галаксито на Самсунг при тези цени!Виж им класацията...От месец ни предлагат смешно позициониране на предлаганите продукти!И ако това не е скрита реклама,зраве му кажи!
Коя класация? Аха, сега я забелязах. Напълно вярна е, имайки предвид, че потребителите рядко купуват евтини телефони онлайн.
Топ еди какво си...
Човек държащ на имиджа си, дори да е правил грешки с марките на предишните си телефони, накрая все пак си купува iphone и забравя за останалите!
Хахаха, нали се сещаш подобен "имидж" пред какви се гради? Понеже за всеки мислещ човек това е или тотално жалкарско, или супер смешно, или и 2-те.
[Quote]Човек държащ на имиджа си, дори да е правил грешки с марките на предишните си телефони, накрая все пак си купува iphone и забравя за останалите![/Quote]
:D:D:D
Има един колега тук, който си записва "запомнящи" се изказвания в текстов файл... мисля, че това е за там.
:D
:D:D:D
Има един колега тук, който си записва "запомнящи" се изказвания в текстов файл... мисля, че това е за там.
:D
Аа не, той си записва само анти-ябълкови изказвания - нищо, че в 90% от случаите няма нищо необичайно в тях, освен, че не са удобни.(whistle)
Само имидж :D, както казва колегата keyone дали те използват потенциала на айфоните си?:D Или ги позват за вдигни и затвори?:)
Samsung GALAXY S22 Ultra
Дизел айебан фонов, как може да си толкова голям мръсник??? Няма те сума ти време идваш за да ме бамниш, чудя се що за идиот трябва да е човек като тебе, без никакъв срам и такт???
Кого съм обиждал във форума, освен теб сега и то заслужено!!!
Ти си толкова болен че не заслужаваш никакво уважение!!!
Посочи ми втори като теб освен душевноболния tri и айебанфена Клим,който неможе да ме убеди смислено защо трябва да съм мазохис. Не ме принуждавай да те намеря във Вел.Търново и да ти начупя болната айебана тиква. Спри да се заяждаш с мен.
Кого съм обиждал във форума, освен теб сега и то заслужено!!!
Ти си толкова болен че не заслужаваш никакво уважение!!!
Посочи ми втори като теб освен душевноболния tri и айебанфена Клим,който неможе да ме убеди смислено защо трябва да съм мазохис. Не ме принуждавай да те намеря във Вел.Търново и да ти начупя болната айебана тиква. Спри да се заяждаш с мен.