Skype за Android вече поддържа изпращането на снимки и видео
Skype за Android вече поддържа изпращането на снимки и видео
Вместо да правят глупости да вземат да сложат един бутон Exit. Това ще е най-полезното нещо, което може да се направи.
Re: Skype за Android вече поддържа изпращането на снимки и видео
menu -> Sign out върши същата работа (yes)
S9+
Бравооооо! Моят скайп за симбиан поддържа изпращане на снимки и т.н. от година сигурно :D
И сигурно от една година може да провеждаш и видео разговори с този скайп?
Така е, но след това като пак пусна skype ме кара да си пиша отново паролата, което е тъпо. Имам и ICQ на телефона. При него не е така и си помни паролата.
Кви глупости правят бе?За мен е по добре да подържа изпращането и получаването на фаил от колкото да ми пази паролата!
-
- Регистриран: 15 окт 2007, 11:19
Да,това че няма "Ексит" и мен много ме дразни.Иначе има да се наглася след колко минути след като не си в скайп а си в менюто да речем да се изключва.
Затова от новата версия като избереш Sign out, те пита дали да влезе автоматично следващия път. Така че аргумента „няма изход” е невалиден.
S9+
-
- Регистриран: 30 ное 2011, 12:07
Много хубава екстра. Имах я още преди години на N95 8GB. Даже и снимки се качваха в нета много бързо. Даже не предполагах, че я нямам на Андроида и си мислех, че не я намирам. Честито(yes)
-
- Регистриран: 29 ное 2010, 15:27
Здравейте.С коя версия на Скайп за андроид може да се пращат снимки?:(Аз исталирах от Маркета и не успях, След това една друга от един форум, уж по-добра, и положението е същото.:(