VIVACOM ще започне тестове на LTE мрежа до 3 месеца
Re: VIVACOM ще започне тестове на LTE мрежа до 3 месеца
най-вероятно ще се повтори сценария с мтел-тестове на 2600 mhz и старт на 1800 реално погледнато от втория обхават операторите имат приличен ресурс а и има остатъчен който може да се купи от крс
Абе не знам колко е, но през iphone 4 от 700Кбайта отивам на 16. Ако беше 2-3 пъти и да са поне 100 е ок, ама 16....
Нищо де, гледам с надежда към Виваком да предложат добри планове.
Нищо де, гледам с надежда към Виваком да предложат добри планове.
-
- Регистриран: 10 окт 2004, 11:17
http://specialoffers.verizonwireless.com/holiday/2011/#4g (beer)
http://www.youtube.com/watch?v=18t1mu4fbOA&feature=youtu.be
www.youtube.com/watch?v=18t1mu4fbOA&feature=youtu.be
www.youtube.com/watch?v=18t1mu4fbOA&feature=youtu.be
Добре звучи. Най-вероятно планират догодина да пуснат услуги през LTE мрежата за потребителите, заедно с новите телефони с LTE чипове, които се очаква да залеят Европа по това време.
По-скоро са предпазливи целия проблем при тях и не само е джи ес ем мрежата която трябва да се подържа заради многото все още телефони работещи единствено с нея
Някой знае ли какво стана с тестовете на виваком за LTE уж до 3 месеца щяха да пуснат мрежа
да започнат тестове, не да я пуснат.
доколкото знам вече има действаща клетка с оборудване на nsn на телефонната палата в софия.
доколкото знам вече има действаща клетка с оборудване на nsn на телефонната палата в софия.
Затова ставаше въпрос не за пускане на живо :) иначе интересен избор за доставчик за теста . Прави ми впечатление че още разчитат на нокия -метро сайтовете по улиците въпреки че имат договор с алкател
[Quote]Ти нали се сещаш, че операторите веднага ще реагират на изгодните оферти на Булсатком. Едва ли има някой, който иска да си самофалира фирмата. ;)[/Quote]
Колкото реагираха на новия Боб...
Колкото реагираха на новия Боб...