11 ст./мин. към всички мрежи с нов предплатен план от VIVACOM
11 ст./мин. към всички мрежи с нов предплатен план от VIVACOM
Те са сетиха от Вивата, хубуу ама от фасулека ще пуснат боба на 5 или 6 стотинки от април, тогава какво прайм (whistle):|
Re: 11 ст./мин. към всички мрежи с нов предплатен план от VIVACOM
Скука, както се и очакваше - всеки месец зареждане.(no)
Bob си заслужава повече, няма го това презареждане за да се приказва евтино.
-
- Регистриран: 18 авг 2010, 22:16
Мисля, че офертата е доста добра. За 10 лв имаш 91 мин. към всички мрежи, което за предплатена е много добре. На Мегакол за 10 лв имаш 100 мин.
На мен ми харесва офертата.
На мен ми харесва офертата.
Ще ядеш бобена чорба, а предплатената не ти пречи. Разбира се, ако боба стане 5 ст. това ще значи М-Тел да си плюят на абонатите на такса. Нямам представа защо така си се вкопчил в тази фантазия.
Бива я доста офертата на Вива. Както и очаквах, не е толкова розова колкото изглеждаше, а и тепърва ще посивее още малко като я видим на сайта. Аз все пак бих я избрал пред боба.
Бива я доста офертата на Вива. Както и очаквах, не е толкова розова колкото изглеждаше, а и тепърва ще посивее още малко като я видим на сайта. Аз все пак бих я избрал пред боба.
Когато падне термирането между операторите на 6 стотинки и боба ще се актолизира на толкова, ако не и на 5. Но нека да видим дали съм познал след месец.
Няма да бъде позволено от никоя комисия, оператор да продава на цена терминиран трафик за крайни клиенти. Така че това отпада от сега... Относно офертата на вива - супер е, ама заради това зареждане всеки месец се обезсмисля... то става като пост пейд.
-
- Регистриран: 18 авг 2010, 22:16
Защо да се обезмисля. На Мегакол за 10 лв имаш 100 мин., а с предплатена имаш 91 мин. към всички. Не си обвръзан, можеш да се откажеш по всяко време. На мен ми допада доста. ;)
не си познал, вервай ми...
[Quote]на 6 стотинки и боба ще се актолизира на толкова, ако не и на 5. Но нека да видим дали съм познал след месец.[/Quote]
Ама въобще не си познал(whistle)
Ама въобще не си познал(whistle)