Пазарният дял на Symbian в Англия вече е по-нисък от този на Windows Phone
Пазарният дял на Symbian в Англия вече е по-нисък от този на Windows P
Интересно ми е как 47% от хората в Англия са със Андроид, като тук всеки втори е или с Iphone или с BlackBerry. Живея тук малко повече от половин година и човек с Android телефон, почти не съм срещал. Хората тук са с промити мозъци, ако нямаш Iphone или BlackBerry те гледат все едно си болен от някоя заразна болест.
Re: Пазарният дял на Symbian в Англия вече е по-нисък от този на Windo
Още в края на миналата година гледах в нета едно импровизирано проучване по магазините в Англия с отзиви и снимки...
Картината изглеждаже така, почти изцяло магазините са пълни само с Андроид телефони, има 2-3 BlackBerry-та, Lumia-та присъства на доста места, естествено по една ябълка задължително нявсякъде и в най-добрия случай по 1-2 Симбиан телефона, на повече места Симбиан отсъстваше напълно.;)
В момента като чета мнения на хора живеещи там, също казвам че Симбиан телефон просто не може да бъде видян по магазините, така че правете си сметката какъв голям "успех" са постигнали телефоните от Lumia серията.(cyber)
Картината изглеждаже така, почти изцяло магазините са пълни само с Андроид телефони, има 2-3 BlackBerry-та, Lumia-та присъства на доста места, естествено по една ябълка задължително нявсякъде и в най-добрия случай по 1-2 Симбиан телефона, на повече места Симбиан отсъстваше напълно.;)
В момента като чета мнения на хора живеещи там, също казвам че Симбиан телефон просто не може да бъде видян по магазините, така че правете си сметката какъв голям "успех" са постигнали телефоните от Lumia серията.(cyber)
Крайно време беше.
Имам 4 познати в Англия, единия не го знам с какво е, двама са с Android, един - с WP.
Имам 4 познати в Англия, единия не го знам с какво е, двама са с Android, един - с WP.
Стратегията на г-н... извинявам се, имам предвид мистър Илъп явно работи добре. След още една година от дългогодишно градения гигант наречен НОКИА няма да е останал и помен. Телефоните им с WP я успеят тук там, я не.
Ericsson втори дубъл. Кадрите на M$ откъдето минат, трева не никне. :P
Да бе де*ба!
Голяма тъпня.
Ама то беше споменато.
Ако не ти е читава операционната система: купи си производител.
АКО НЕ ОЦЕЛЕЕ......ЗДРАВЕ(angry)
Голяма тъпня.
Ама то беше споменато.
Ако не ти е читава операционната система: купи си производител.
АКО НЕ ОЦЕЛЕЕ......ЗДРАВЕ(angry)
Продължавай да се надяваш, че Nokia ще затънат. Такива философи като теб ги слушам от години, а реално Nokia продължава да си съществува и да се развива. Вече продават най-много телефони с WP. Ти какво очакваш? След има-няма 2 год. от анонса на платформата пазарния й дял да е 90 %? Партньорството м/у MS и Nokia дава резултати, колкото и да не ти харесва.
Пазарния дял е по-нисък, едните са с 0.00000001, другите с 0.00000002 процента. :D
iOS и Android, всичко друго е компромис и губене на време с недоносчета. (yes)
iOS и Android, всичко друго е компромис и губене на време с недоносчета. (yes)
Не вярвам някой да е ползвал WP и да не е останал възхитен. Приложенията са супер качествени, телефонът е мн бърз и за собствениците на windows pc-та всичко е мн удобно. Единственият минус е, че е затворен като айфона, но поне легално можеш да си го отключиш срещу 9 долара :)