Цената на минута разговор с Call-Yo от VIVACOM вече е 10,8 ст.
Re: Цената на минута разговор с Call-Yo от VIVACOM вече е 10,8 ст.
верно започва да става интересно, но все пак откъдето и да го погднеш Вива копира идеите на Мтел.
[Quote]Искам да видя дали БоБ ще свали още цената[/Quote]:D
И аз искам ама нямааа:P
То и Израел имат атомна бомба ама не я пускат в Иран щото им е ясно,че ще стане мазало;)
И аз искам ама нямааа:P
То и Израел имат атомна бомба ама не я пускат в Иран щото им е ясно,че ще стане мазало;)
Слабоумни зомбита винаги други оператори и институции са били вятъра за промяна от страна на Мтел :)
-
- Регистриран: 15 сеп 2010, 00:15
Зомби си ти. Какво промени в случая вива? Мтел свали с 10%, а вива със по- малко от 2%. И то след като Боб на всеослушание обяви, че искат да предлагат най- ниската цена. Ми да бяха свалили и те с 10% като са вятър на промяната.
Лично аз мисля, че "намалението" на Виваком е пълна безсмислица. Да го бяха направили на 10,4 ст. барем... идиотщина.
И без това, за хора с нужното потребление Call-Yo ще е доста по-изгодна от боба.
И без това, за хора с нужното потребление Call-Yo ще е доста по-изгодна от боба.
Интересно защо много от идеите си ги държаха прашасали на тавана цели 10 години преди да дойде Вива.
[Quote]И след като си с такова мнение за тези предложения, какво правиш в тези теми най-редовно? Дебнеш някой да не каже нещо против виваком и ти да не вземеш отношение ?[/Quote]
Мнението ми е такова защото колкото и да не ти се иска е така в действителност, колкото и да си бос по математика ще сметнеш, че за един средноактивен човек тези цени на боб и Кольо са високи. Другата крайност - нискоактивните абонати попринцип са твърде консервативни и като цяло боба и тоя Кольо са твърде малко ползвани на фона на другите абонаментни планове. Ти закакво мислиш че ги намалят сега...щото знаят че никой няма да се юрне да ги ползва.
А накрая пролича кой кого дебне, след като плямпаш като черна станция щуротии след моите постове:D Твоето мнение за мен също изобщо не е меродавно, аз съм навътре в нещата и знам какво пиша, а пък ти си говори не ми пречиш;) Поздрави!
Мнението ми е такова защото колкото и да не ти се иска е така в действителност, колкото и да си бос по математика ще сметнеш, че за един средноактивен човек тези цени на боб и Кольо са високи. Другата крайност - нискоактивните абонати попринцип са твърде консервативни и като цяло боба и тоя Кольо са твърде малко ползвани на фона на другите абонаментни планове. Ти закакво мислиш че ги намалят сега...щото знаят че никой няма да се юрне да ги ползва.
А накрая пролича кой кого дебне, след като плямпаш като черна станция щуротии след моите постове:D Твоето мнение за мен също изобщо не е меродавно, аз съм навътре в нещата и знам какво пиша, а пък ти си говори не ми пречиш;) Поздрави!
-
- Регистриран: 18 авг 2010, 22:16
Боб намали цената с 11,2 стотинки, а Виваком само с 0,2 ст. Боб е по-добрата алтернатива, зашото не те кара да зареждаш по 10 лв. всеки месец, а говориш за 11 стотинки по всяко време. Виком да се постарят да копират както трябва, а не само за да ги има в медиите и да вдигат шум за нищо.(whistle)
Както намекна някой, защо не направиха тази промяна преди десет години?
[Quote]Боб [u]намали[/u] цената с [B]11,2[/B] стотинки, а Виваком само с 0,2 ст.[/Quote]Е пОсмали малко, де. То бива любов, ама... :D
[Quote]Боб е по-добрата алтернатива, зашото не те кара да зареждаш по 10 лв. всеки месец, а [B]говориш за 11 стотинки по всяко време[/B].[/Quote]И на челна стойка да застанеш, тази цена не можеш да я постигнеш с Боб.
[Quote]Боб е по-добрата алтернатива, зашото не те кара да зареждаш по 10 лв. всеки месец, а [B]говориш за 11 стотинки по всяко време[/B].[/Quote]И на челна стойка да застанеш, тази цена не можеш да я постигнеш с Боб.