bigbob предлага много безплатни минути и SMS към всички

KOBRETI
Регистриран: 30 авг 2005, 16:44

Re: bigbob предлага много безплатни минути и SMS към всички

Мнение от KOBRETI » 02 апр 2012, 17:28

[Quote]TheTrue има право. Що не го предложат този план на абонатите си Мтел ???[/Quote]

За абонатите на Мтел е все тая дали този план е под шапката на Мтел, или на Боб... Така или иначе към по-малка такса не могат да минат и ще трябва да си дочакат да им свърши договора, ако искат да си преместят номера... Ако не държат да си местят номера, си взимат нов Боб...

Ще ми обясниш ли от гледна точка на един клиент на Мтел, каква друга разлика би имало в това, дали Боб е "Боб" или е "Мтел"?

KOBRETI

Мнение от KOBRETI » 02 апр 2012, 17:30

[Quote]Да им *ба стратегията *ибана !!! [/Quote]
Абе, нека стратегията да им води до 1 ст/мин, пък нека е *ибана :D:D:D

Пинокио
Регистриран: 08 фев 2009, 11:35

Мнение от Пинокио » 02 апр 2012, 17:33

Не не е все тая, защото има хора които не искат да ги правят на маймуни. И ако иска Мтел да уважава клиентите да вземе да пуска плановете в основната си мрежа, не във виртуални.

Дайте в една тема да спорим, моля ви се :D

zenit
Регистриран: 01 окт 2010, 16:10

Мнение от zenit » 02 апр 2012, 17:34

Добро планче! Квото и да се говори няма по-добра възможност на пазара до този момент. Още повече, че е с безсрочен договор.

KOBRETI

Мнение от KOBRETI » 02 апр 2012, 17:36

Добре бе, като не искаш да си маймуна, си напрегни малко мозъчната клетка и ми отговори на следния въпрос:

Ако ти си на Мтел в момента и искаш да минеш на Боб... Каква е точно разликата дали Боб е отделен виртуален оператор, или е план на Мтел? Посочи ми поне една разлика...

makeno
Регистриран: 15 дек 2006, 12:37

Мнение от makeno » 02 апр 2012, 17:37

В Германия също виртуалните оператори предлагат доста по-ниски цени за предплатени карти. о2, водафон, е-плюс или т-мобиле нямат нищо евтино, гледат основно флетрейтите и то с договор и залагат на качеството, а не на цената. За евтини разговори всеки оператор си има поне по 10 виртуални, които пускат евтини цени. Лошото е, че отчасти, както и с боб евентуално, на другите хора не им е евтино да ти звънят. Но за втора карта в момента боба ми се вижда перфектен. За втора най-вече защото няма неограничен нет или защото не може да се вкара в семейство и приятели както луп. А като понатрупа още няколко хиляди абоната и пусне флетрейт ще стане и за основна карта перфектен. :)

Пинокио

Мнение от Пинокио » 02 апр 2012, 17:40

Ако аз съм клиент на Мтел, няма да искам да мина на Боб, защото да мина на него означава да мина отново на Мтел. Което е тъпо и няма смисъл. Да започне Мтел да уважава клиентите си и да пуска подобни планове във официалната си мрежа.

Capo_69
Регистриран: 14 май 2007, 20:54

Мнение от Capo_69 » 02 апр 2012, 17:41

Сега се сетих че има една много съществена причина да не го правят за абонатите си Мтел.
Представяш ли си как ще съм безкрайно обиден и огорчен ако от активната ми тарифа от Мтел 32ст/мин ми сменят тарифата на 5ст/мин без дори да ме уведомят :X
Това ако ми го сторят направо ще побеснея и ще се наложи да се гледаме в съда ;)
Може би това Мтел го знаят и се пазят от подобни некоректни действия :D

Едит:
[Quote]Ще ми обясниш ли от гледна точка на един клиент на Мтел, каква друга разлика би имало в това, дали Боб е "Боб" или е "Мтел"?[/Quote]
Обяснявам веднага:
Не искам като ми звъннат да слушат сигнала че съм се пренесъл на друга мрежа!
Когато позвъня на подобен абонат някак си ми пада в очите.
Другото което ме задържа е номера.
Номера ми е от зората на 0887 ;) Първия 0888 умря преди много години заради некоректността на Мтел към мене.
Аз номера не обичам да сменям.

Beчния
Регистриран: 09 юни 2011, 09:28

Мнение от Beчния » 02 апр 2012, 17:43

ПИШЕТЕ В ДРУГАТА ТЕМА.:|

Пинокио

Мнение от Пинокио » 02 апр 2012, 17:43

Иотделно че много абонати имат минути и по-изгодна цена само към Мтел.

Отговори