Вече може да изтеглите Instagram за Android
Re: Вече може да изтеглите Instagram за Android
А аз вече се чудя как не се банват хора, които си спамят спокойно из форума с такива мнения.
Нека, аз и без това отдавна не пиша тук, просто гледам новините за някоя нова програмка и излизам.. пък и не виждам какво лошо съм казал, освен факта, че айфоните са орязани, което не е нова вест.. но явно има фанатично настроени хора, приемащи лично обидата към няква си пластмасова слушалка. Хайде всичко добро, дори да ме "банват", едва ли ще разбера, отдавна не ме впечатляват новите моделчета ;)
Няма нищо лошо да изразиш мнението си, но когато то е базирано на нещо, което си чел, а говориш с човек, който ползва съответния продукт, тогава нещата се променят.
Не е лошо приложението, като изключим че бавно зарежда и факта, че лагва... малко. Браво на разработчиците, че за има, няма два дни пуснаха два ъпдейта и във втория вече има опция да се премести на sd картата. Социалният елемент е много добър не отричам, но ефектите (филтри, рамки и т.н.) не са нещо особено, определено съм разочарован. Приложения като Vignette и Pixlr-o-matic са в пъти по-добри, не само в количеството "ефекти", които предлагат, но и в качеството им.
За хора, които нямат достъп до файловата си система и са любители на facebook/twitter, а се налага някой път да снимат нещо и да го прикачат, за да го "харесат" останалите - идеална работа им върши (то и затова е толкова известно за iPhone).
Android версията не ме впечатлява с нищо, дори вградения ми Photo Editor има повече опции и ефекти от Instagram.
Android версията не ме впечатлява с нищо, дори вградения ми Photo Editor има повече опции и ефекти от Instagram.
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Мани-мани... Толкова "полезен" софтуер отдавна не бях виждал :D
И сега какво - горките vIp персони се чувстват принизени до простосмъртните :D
Те могат да си редактират и шерват снимки с Пентаграм... Ние го можем и без Пентаграм :D
въйййййййй-фон! :D
И сега какво - горките vIp персони се чувстват принизени до простосмъртните :D
Те могат да си редактират и шерват снимки с Пентаграм... Ние го можем и без Пентаграм :D
въйййййййй-фон! :D
Фейсбук купиха Instagram. Буквално преди половин час. :)
Не солете програмката. Тя си е хубава. Въй-потребителите трябва да се солят - очевидно е че те са тези без мозък)
S9+