bob с нова оферта, включваща много минути и съобщения към всички мрежи
-
- Регистриран: 21 дек 2007, 14:17
Re: bob с нова , включваща много минути и съобщения към всички мрежи
[Quote]Съдейки по факта,че промяната на тарифа влиза в сила от нов отчетен период (както е при М-тел),струва ми се твърде вероятно,ако се плаща такса за първи таксуващ период,то тя да е цялата,без значение колко продължава той (както е при М-тел).
[/Quote] Ако си нов клиент, веднага получаваш тарифата. Ако си стар и преминеш на супер боб, тогава ще влезе в сила на билинг. Именно с цел да не се таксува цяла такса за полвин месец примерно. Същото е като с биг боб.
[/Quote] Ако си нов клиент, веднага получаваш тарифата. Ако си стар и преминеш на супер боб, тогава ще влезе в сила на билинг. Именно с цел да не се таксува цяла такса за полвин месец примерно. Същото е като с биг боб.
Ако в момента съм клиент на Мтел и договора ми изтича след няколко месеца, мога ли да го прехвърля сега към Боб без неустойка? Другото, което ме интересува е, ако имам в момента безплатни минути към група в Мтел, мога ли да сложа в нея номер от Боб?И последно, договора последно срочен ли е или не?
-
[Quote]Ако в момента съм клиент на Мтел и договора ми изтича след няколко месеца, мога ли да го прехвърля сега към Боб без неустойка? Другото, което ме интересува е, ако имам в момента безплатни минути към група в Мтел, мога ли да сложа в нея номер от Боб?И последно, договора последно срочен ли е или не?
[/Quote]
1. По всяко време може да минеш към bob или когото и да е, разбира се спрямо условията в договора ти. Ако предсрочно искаш да преминеш, плащаш си неустойката и минаваш към боб.
2.Цената за разговор към боб от мтелски номер е като към мтелски номер поради факта, че е в мрежата на мтел. НЕ не може да вкараш в група номера на боб, в групата влизат само клиенти на мтел.
3. Да договора е безсрочен, може да преминеш към всеки един оператор само с едномесечно предизвестие!
[/Quote]
1. По всяко време може да минеш към bob или когото и да е, разбира се спрямо условията в договора ти. Ако предсрочно искаш да преминеш, плащаш си неустойката и минаваш към боб.
2.Цената за разговор към боб от мтелски номер е като към мтелски номер поради факта, че е в мрежата на мтел. НЕ не може да вкараш в група номера на боб, в групата влизат само клиенти на мтел.
3. Да договора е безсрочен, може да преминеш към всеки един оператор само с едномесечно предизвестие!
-
- Регистриран: 26 ное 2010, 21:38
Мисля, че не можеш да го прехвърлиш към Боб без неустойка сега, освен ако не си в последния месец от договора.
Ако имаш минути към всички номера на М-тел, те важат и за БОБ. Не можеш, обаче, да добавиш номер на БОБ в Семейство и приятели. Само ако имаш минути към всички в Мтел, както е в Surf N Talk или Select. :)
Договорите на BOB са безсрочни и могат да бъдат спирани с едномесечно предизвестие.
Надявам се да съм бил полезен.
Crazy ме изпревари! :d
Ако имаш минути към всички номера на М-тел, те важат и за БОБ. Не можеш, обаче, да добавиш номер на БОБ в Семейство и приятели. Само ако имаш минути към всички в Мтел, както е в Surf N Talk или Select. :)
Договорите на BOB са безсрочни и могат да бъдат спирани с едномесечно предизвестие.
Надявам се да съм бил полезен.
Crazy ме изпревари! :d
-
[Quote]Надявам се да съм бил полезен.
[/Quote] Благодаря за допълнението, изпуснах да кажа, че ако имаш минути към мрежата на мтел, да те ще са валидни към боб.
[/Quote] Благодаря за допълнението, изпуснах да кажа, че ако имаш минути към мрежата на мтел, да те ще са валидни към боб.
[Quote]2.Цената за разговор към боб от мтелски номер е като към мтелски номер [B]поради факта, че е в мрежата на мтел.[/B] [u]НЕ не може да вкараш в група номера на боб[/u], [B]в групата влизат само клиенти на мтел[/B].[/Quote]
Последно?
Последно?
-
- Регистриран: 26 ное 2010, 21:38
[Quote]Ако имаш минути към всички номера на М-тел, те важат и за БОБ. Не можеш, обаче, да добавиш номер на БОБ в Семейство и приятели. Само ако имаш минути към всички в Мтел, както е в Surf N Talk или Select.
[/Quote]
[/Quote]
днес говорих с боб
1-купева се стартов пакет за 14,90
получавате 150 мин
2-след тях получавате 500+500 мин
3- като излезе фактура зе заплаща 2*14,90 лв за предходният месец и за следващият
1-купева се стартов пакет за 14,90
получавате 150 мин
2-след тях получавате 500+500 мин
3- като излезе фактура зе заплаща 2*14,90 лв за предходният месец и за следващият
при 1 ст/мин ми дреме за таксуването...