Absinthe 2.0 отключва почти всички устройства с iOS 5.1.1
-
- Регистриран: 18 май 2009, 20:23
Absinthe 2.0 отключва почти всички устройства с iOS 5.1.1
Супер! Те казаха,че до края на миналата седмица ще излезне untethered jailbreak и ето го :)
Re: Absinthe 2.0 отключва почти всички устройства с iOS 5.1.1
Вече джейла не е някаква необходимост каквато беше преди. С очаквания това лято iOS6 вероятно ще стане напълно излишен. От доста време вече на всичките си iOS устройства не правя джейл и нищо не ми липсва .. ъпдейтвам всичко часове след като го пуснат от Apple.
Аз вече го изпробвах на моя iPhone 4S и резултата е отличен! За по- малко от 10 минути всичко беше готово и сега вече 3-ти ден телефона си работи перфектно с джейлбрейк!
iPhone 11 Pro + AirPods2 + Apple Watch Series 4 44mm
AppSync & Zephyr- двете причини да джейбрейквам.
-
- Регистриран: 16 ное 2006, 10:16
Що не си кажеш направо, че ползваш кракнати програми (woo) :D
А какво казвам с горния си пост, mr. Smartass?
Воз наскоро сподели в едно интервю, че иска иОС да е повече като Андроид - по - отворен и функционален. Дано 6 ви донесе именно това.(yes)
При цялото ми уважение към Воз той от доста години е само потребител а десетилетия го делят от работата му за тази компания. Остава си икона, но мненията му определено не са някаква ултимативна истина. Просто един power user на смартфони както много от хората тук. Има много по-ценни мнения на хора от тази сфера.
Специално заради Зефира джейлнах за известно време, но не работи достатъчно надеждно за да го ползвам в ежедневието си. Програмите си ги купувам и нямам нужда от Appsync. Проблема на повечето потребители е по-скоро психологически а не финансов. Особено на българския потребител.
Специално заради Зефира джейлнах за известно време, но не работи достатъчно надеждно за да го ползвам в ежедневието си. Програмите си ги купувам и нямам нужда от Appsync. Проблема на повечето потребители е по-скоро психологически а не финансов. Особено на българския потребител.