Това може би са части от iPhone 5
-
- Регистриран: 15 апр 2012, 21:22
Това може би са части от iPhone 5
Изглежда малко са поразчупили дървения дизайн на iphona , но само малко !;)
Re: Това може би са части от iPhone 5
На мен ми харесва и то доста !
Особено задният капак е уникален! Дано наистина да представлява нещо такова! :)
iPhone 14 Pro Max, 128 GB, Silver
-
- Регистриран: 08 фев 2010, 14:21
Много добре изглежда на снимките !8)
-
- Регистриран: 21 дек 2007, 14:17
А какво стана с всички заклети фенове на размер 3.5" "Не ми харесват по-големите" хахаха признайте, че каквотао ябълка ви дадат, ще я лапнете :) дори да е същия апарат но с ново име ;)
Въпроса не е толкова колко е голям а как се използва наличното място. Неслучайно толкова години им трябваше да преминат от 3.5 нагоре. Не като някой производители всеки месец нов размер без грам оптимизация ..
На практика Епъл не са променили нищо по концепцията си, че телефона трябва да е компактен и да се ползва лесно с една ръка. А основния фактор за ползване с една ръка е ширината на устройството. И както се вижда от предполагаемите снимки, дисплея не е пораснал на ширина, а само на височина.
Не знам дали защото ползвам С1 токова време, но в момента не мога да си представя как ще си купя нов телефон и той ще е с дисплей под 4.3" . Откакто видях новото поколение телефони с прекрасните им 4.7+" екрани, моят ми прилича на някоя Нокиа с фенерче (само дето няма и фенерче :) ) .
Относно частите - изглеждат страхотно. Дизайнът не е много променен, но то няма и нужда. Ако пуснат нещо такова, като на снимките с 4.3" екран и тънка рамка ще избият рибата!
Ако го пуснат с 4"... какъв е въобще смисълът?
Относно частите - изглеждат страхотно. Дизайнът не е много променен, но то няма и нужда. Ако пуснат нещо такова, като на снимките с 4.3" екран и тънка рамка ще избият рибата!
Ако го пуснат с 4"... какъв е въобще смисълът?
Смисълът е прост и вече беше обяснен- това е телефон, който трябв ада се ползва с една ръка, а интерфейст да се възползва от предлаганото място. Виж, на 4", на 4,3", на 4,8" и на 5,3" да предлагаш почти идентичен интерфейст, това е лишено от смисъл.
Факт е, че хората все по-масово предпочитат по-големи екрани. Аз под 5 инча не бих слязъл вече никога...
И ябълката се оказаха в догонващо положение в случая...
И ябълката се оказаха в догонващо положение в случая...