iPhone отстъпи първото място по продажби във веригата на щатския оператор Verizon
iPhone отстъпи първото място по продажби във веригата на щатския опера
Според някой мото са първи по продажби някъде. Леле. (woo)
Като отворих новита очаквах да е lg или samsung, но определено ме изненада.
Явно мото се спасиха от съдбата на siemens.
Като отворих новита очаквах да е lg или samsung, но определено ме изненада.
Явно мото се спасиха от съдбата на siemens.
Re: iPhone отстъпи първото място по продажби във веригата на щатския о
Verizon от маса време работят изключително с Motorola - за тях специално не съм изненадан.
Остана и някой от нашите оператори да се светнат и да пуснат телефончето на БГ пазара. Очаквах го от Виваком, нали те предложиха Майлстоун, после и Рейзър , но ... за сега чакаме
Раздвам се че моторола се радва на такъв успех в САЩ. Американците като че ли са поумнели. Преди копуваха най-вече ЛЖ и самсунг. Догодина дано започнат да копуват Нокия!!!
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
[Quote]Американците като че ли са поумнели.Догодина дано започнат да копуват Нокия!!![/Quote]
Спокойно догодина американецът Майкрософт ще я кОпува.
На безценица! :D
Спокойно догодина американецът Майкрософт ще я кОпува.
На безценица! :D
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
не само се спасиха, но и доста успешни модели изкараха. Единствения проблем си остана обновяването на FW като нито мото а сега и гуугъл не се напрягат много много
Да не забравяме и геодискриминацията на доста модели - само за Китай, само за Корея, Индия, Бразилия и... дори Перу.
[quote]Остана и някой от нашите оператори да се светнат и да пуснат телефончето на БГ пазара[/quote]
Никакъв шанс колега. В България 2 неща са винаги на мода: чалгата и Nokia (и Замзунг от време на време).
Никакъв шанс колега. В България 2 неща са винаги на мода: чалгата и Nokia (и Замзунг от време на време).
-
- Регистриран: 21 юни 2012, 00:47
В България Самсунг не са "на мода".У нас щото са "модерни" се купуват все още нокиите и айфоуните.
Пълно е с жени,които имат айфоун,а дори не знаят какво могат да правят с него,същото се отнася и за Нокиа,купуват ги щото са Нокиа.Един приятел ме пита как да снима с Н9.Не си бях играл преди с Нокиа Н9,но за 0 време му показах от къде да си пусне камерата,на въпроса от кога си с този телефон,отговора беше 2 месеца : )))
В страни като България айфоуните винаги ще са модерни...
Пълно е с жени,които имат айфоун,а дори не знаят какво могат да правят с него,същото се отнася и за Нокиа,купуват ги щото са Нокиа.Един приятел ме пита как да снима с Н9.Не си бях играл преди с Нокиа Н9,но за 0 време му показах от къде да си пусне камерата,на въпроса от кога си с този телефон,отговора беше 2 месеца : )))
В страни като България айфоуните винаги ще са модерни...
А са модерни, защото се изпозлват лесно и интуитивно. Това ми напомня на една рекалма, коя ли беше? О, да, на Самсунг. Жалко, че пак не направиха нищо с интерефейса си.