Троянски кон премина строгия контрол на Apple и се появи в App Store
-
- Регистриран: 14 окт 2011, 10:29
Троянски кон премина строгия контрол на Apple и се появи в App Store
Показва колко е "строг" контрола...
Re: Троянски кон премина строгия контрол на Apple и се появи в App Sto
Това доказва колко са самоуверени потребителите на Apple, че за iOS вируси нямало :D
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
И какво от това. Един се промъкнал за толкова години и се пише новина. Все пак няма безгрешна система. Но какво ни пука - в този сайт се пишат само новини срещу Епъл ( не визирам форума в който всеки може да се изказва а самите статии и новини в които се усеща лееееека цензура)
И когато се публикува дадена новина да не се хвърля просто така във въздука защото ако направим съпоставка ето за какво иде реч:
[Quote]Според антивирусната компания броят malware за Android се повишава с тревожни темпове. В началото на годината тя е открила 5000 зловредни приложения, а досега числото е достигнало 20000. До предпоследното тримесечие на годината фирмата е убедена, че цифрата ще стане 38000, а в края на годината – близо 130000! Дали не е време Google да позатегнат режима в Google Play?
Неспособността им да предотвратят появяването на зловредни приложения в магазина отдавна е срамно петно на челото на компанията. Някои от тях крадат лични данни, други следят през GPS, трети ви досаждат с реклами или карат телефона да провежда скъпи разговори. Android доминира 50% от мобилния пазар, което го превръща в главна мишена на хакерите.[/Quote]
Не ми дава да публикувам линка но статията е от Мобиле Нюз.
О да... и няма смисъл от отговори знам че ще бъда тотално оплют
И когато се публикува дадена новина да не се хвърля просто така във въздука защото ако направим съпоставка ето за какво иде реч:
[Quote]Според антивирусната компания броят malware за Android се повишава с тревожни темпове. В началото на годината тя е открила 5000 зловредни приложения, а досега числото е достигнало 20000. До предпоследното тримесечие на годината фирмата е убедена, че цифрата ще стане 38000, а в края на годината – близо 130000! Дали не е време Google да позатегнат режима в Google Play?
Неспособността им да предотвратят появяването на зловредни приложения в магазина отдавна е срамно петно на челото на компанията. Някои от тях крадат лични данни, други следят през GPS, трети ви досаждат с реклами или карат телефона да провежда скъпи разговори. Android доминира 50% от мобилния пазар, което го превръща в главна мишена на хакерите.[/Quote]
Не ми дава да публикувам линка но статията е от Мобиле Нюз.
О да... и няма смисъл от отговори знам че ще бъда тотално оплют
Тъкмо мислех да пиша почти същото, но ме изпревари, пък и нямаш нужда от отговори. (whistle)
И къде са въпросните 5000 или 20 000 зловредни приложения? Моля за линкове към такива приложения в Google Play.
Накрая се оказва: ама то имало, ама ги няма в момента, нали ;)
Накрая се оказва: ама то имало, ама ги няма в момента, нали ;)
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
Ами точно това е-то ги е имало с хиляди но ги няма в момента та същото е и при Епъл имало е ЕДНО и го няма в момента. Не съм против да се отразяват такива новини естествено по-скоро мнението ми беше продиктувано от това че от ден на ден в мобилебългария започват все по-тенденциозно да се пишат новини.
И колкото и лошо да прозвучи ще го кажа - струва ми се че нарочно се разпалват тези спорове Епъл срещу Андроид ( в които лично аз не участвам защото имам и двете операционни системи и им знам и плюсовете и минусите) с цел хората да посещават сайта през няколко минути да пишат мнения и от там този сайт става по-привлекателен за рекламодателите. Лично мое мнение.
И колкото и лошо да прозвучи ще го кажа - струва ми се че нарочно се разпалват тези спорове Епъл срещу Андроид ( в които лично аз не участвам защото имам и двете операционни системи и им знам и плюсовете и минусите) с цел хората да посещават сайта през няколко минути да пишат мнения и от там този сайт става по-привлекателен за рекламодателите. Лично мое мнение.
Едва ли има нормален човек който да не мрази Апле, то това тяхното си е политика на омраза срещу тях , затова 90% от хората във форума ги мразят.
mod edit: Това мнение е изтрито, не е свързано с темата.
vladovn
vladovn
[Quote]в този сайт се пишат само новини срещу Епъл[/Quote]Така ти се струва, свали си розовите очила.
[Quote]Не ми дава да публикувам линка но статията е от Мобиле Нюз.[/Quote]Там не пишат срещу Епъл, значи викаш - добър сайт?
[Quote]О да... и няма смисъл от отговори знам че ще бъда тотално оплют [/Quote]Е, нали не очакваш ръкопляскане след тази помия по Андроид? :|
[Quote]Не ми дава да публикувам линка но статията е от Мобиле Нюз.[/Quote]Там не пишат срещу Епъл, значи викаш - добър сайт?
[Quote]О да... и няма смисъл от отговори знам че ще бъда тотално оплют [/Quote]Е, нали не очакваш ръкопляскане след тази помия по Андроид? :|
А защо не коментира последния му пост?Особено втората половина,тя беше по-съществена.