"М-Тел" стартира онлайн магазин за мобилни услуги и продукти
Re: М-Тел Е-Магазин
Вече може и на лизинг да се пазарува от електронния магазин.
[Quote]Вече може и на лизинг да се пазарува..[/Quote]Ами добре,ама при тези цени като на бутик в центъра на Париж(woo)(woo)(woo)
@el_capitan
Аз пък трудно купувам нещо което не съм видял предварително. Все пак всеки има различен вкус и примерно ако на теб ти харесва Топ модела на Самсунг, на мен би ми харесал повече топ модела на HTC ако ги сравня на живо... Нали знаеш око да види, ръка да пипне... Колкото и да е удобно да цъкнеш 2 пъти с мишката аз лично бих отишъл първо да разгледам "стоката", ако имам такава възможност преди да пазарувам. :)
Аз пък трудно купувам нещо което не съм видял предварително. Все пак всеки има различен вкус и примерно ако на теб ти харесва Топ модела на Самсунг, на мен би ми харесал повече топ модела на HTC ако ги сравня на живо... Нали знаеш око да види, ръка да пипне... Колкото и да е удобно да цъкнеш 2 пъти с мишката аз лично бих отишъл първо да разгледам "стоката", ако имам такава възможност преди да пазарувам. :)
-
- Регистриран: 29 юни 2012, 14:42
Какви са лизинговите условия за закупуване в магазина?
-
- Регистриран: 05 юли 2012, 13:20
Видях, че ако се вземат устройства на изплащане има а бонус от една месечна такса по-малко, което е върха.
-
- Регистриран: 07 фев 2011, 15:16
Има и други отстъпки - ако плащаш в брой имаш 5% намаление от цената на закупеното устройство.
Няма такова нещо като плащане на една вноска по-малко... :D