VIVACOM намалява цените за мобилен интернет за целия срок на договора
-
- Регистриран: 29 юни 2012, 14:42
Re: VIVACOM намалява цените за мобилен интернет за целия срок на догов
На много места на Виваком покритието е много условно и понякога го няма. Не знам как го твърдят това постоянно.
-
- Регистриран: 07 фев 2011, 15:16
И аз съм на мнение, че някъде има уловка. Сигурно ще намалят скоростта.
Каква уловка, винаги и при всички оператори си се е намалявала скоростта
:) не е лошо преди да пишете да четете аз поне никъде не видях да пише за намаляване на скорости там на кукуш поне си пуснете климатика че ви е напекло
Не, просто коконка е на море и тя бачка и за двете.
аха или пък супите в трохата са много люти;)
- Luke_Netwalker
- Регистриран: 12 дек 2011, 13:30
Има ли някой, който да е сключил договор по новата промоция за Traffic Unlimited? Да сподели какво пише за срока на договора. Нещо много го усукват в [Quote]ОФИЦИАЛНИ ПРАВИЛА НА „Промоция Traffic Unlimited Есен 2012”:[/Quote]
[Quote]б) Промоционалните условия са валидни за целия срок на договора при подписване на 24-месечен договор за мобилен интернет
г) [B]След изтичане на минималния срок на договора, важат стандартните условия на плановете до края на срочния договор[/B] и абонатът ще заплаща месечна абонаментна цена за Traffic Unlimited M – 20 лв., за Traffic Unlimited L – 30 лв. и за Traffic Unlimited XL – 40 лв.
[/Quote]
Минималният срок на договора е 1 г., целият срочен договор - 2г. Значи ли това, че 50%-ното намаление е само за 1г. от двете? Мобилните оператори са станали страшно безочливи напоследък 8), особено VIVACOM, и всияко може да се очаква от тях. Ако някой е сключил нов договор, нека сподели какво пише за срока. Благодаря предварително.
[Quote]б) Промоционалните условия са валидни за целия срок на договора при подписване на 24-месечен договор за мобилен интернет
г) [B]След изтичане на минималния срок на договора, важат стандартните условия на плановете до края на срочния договор[/B] и абонатът ще заплаща месечна абонаментна цена за Traffic Unlimited M – 20 лв., за Traffic Unlimited L – 30 лв. и за Traffic Unlimited XL – 40 лв.
[/Quote]
Минималният срок на договора е 1 г., целият срочен договор - 2г. Значи ли това, че 50%-ното намаление е само за 1г. от двете? Мобилните оператори са станали страшно безочливи напоследък 8), особено VIVACOM, и всияко може да се очаква от тях. Ако някой е сключил нов договор, нека сподели какво пише за срока. Благодаря предварително.
Да аз! Днеска подписах едногодишен договор по новите правила. Подписах за Traffic Unlimited М, исках да мина на XS, но се оказа, че съм закъснял с една сметка на мобилния така, че ме отрязаха и единия вариант беше S, но за същите пари вземаш М-2,5гб, но предплащаш две такси от по 20лв тоест 40 понеже този план ти е проморционален и ти смятат таксите, както са си нормално по 20лв на месец. Малко кофти се получи, но хубавото е, че ти връщат парите със следващите фактури, което е екстра понеже ако си техен абонат тези 40лв ти се връщат и към сметката на мобилния!
Samsung GALAXY S22 Ultra
"Промоционалните условия са валидни за целия срок на договор..." -продължаваш си договора за 2г. и имаш промо цена за тези 2 год...като изтече ако не се усетиш че изтича ще си плащаш пълна такса, затова месец преди да изтече ще е добре да се поослушаш и да се сетиш да го прекратиш или да го преподновиш с няква промоция
http://vivacom.bg/FileHandler.ashx?section=aboutus&filelocid=414&location=general_conditions_articles&lang=bg-BG&isOffline=False
"...заплащат двойно по-ниска месечна абонаментна цена, в сравнение със стандартните условия на тези планове през целия 24-месечен срок на договора...."
"...заплащат двойно по-ниска месечна абонаментна цена, в сравнение със стандартните условия на тези планове през целия 24-месечен срок на договора...."