VIVACOM отчита ръст на печалбата и приходите за първата половина на 2012 г.

Ванката
Регистриран: 15 сеп 2011, 10:28

Re: VIVACOM отчита ръст на печалбата и приходите за първата половина н

Мнение от Ванката » 03 авг 2012, 14:01

Най-малко пък от мобилният им нет трябва да сме недоволни. Постоянна, добра скорост, покритие на места с пет къщи едната за тока :D, аз съм много доволен от техните услуги, и сега даже, като си подновя договора за мобилен нет, ще си взема и някакъв малък таблет. Да не забравяме и, че сега нета е с половин месечна такса за целия срок от договора!;)
Samsung GALAXY S22 Ultra

motofen2
Регистриран: 04 окт 2007, 02:19

Мнение от motofen2 » 03 авг 2012, 14:03

[Quote]И аз преди си мислех, че всички ги харесват, като четох само този форум.[/Quote]
Ти затова ли ВИНАГИ демонстрираш негативна позиция спрямо Виваком?Един вид противотежест на възприетата позиция.;)
А картинката от други сайтове и форуми нищо чудно да е формирана от такива като теб -твои сподвижници:)

Ванката
Регистриран: 15 сеп 2011, 10:28

Мнение от Ванката » 03 авг 2012, 14:12

Като му чета мненията вече си мисля, че работи в М-Тел и пише във форума срещу допълнителен хонорар. Аз не искам да влизам в пререкания срещу никого, но е очевидно, че Виваком имат много по добро покритие и скорост на мобилния си нет от другите два оператора. Интересно, че и М-Тел и Виваком правят една и съща реклама по телевизията за най-добро 3джи покритие, което за мен е супер смешно понеже е очевидно, че едните лъжат!:D
Samsung GALAXY S22 Ultra

Sage
Регистриран: 30 авг 2004, 18:43

Мнение от Sage » 03 авг 2012, 14:12

[Quote]Напротив не пиша глупости.[/Quote]Разбира се, че пишеш, и то едни и същи. Цитирам:
[Quote]Има [u]страшно много[/u] недоволни от Виваком, особено от фиксирания [u]и мобилния[/u] им интернет.[/Quote][Quote]Отделно връзката им е некачествена, не може да отвори една карта в google maps, бавен е и пр.[/Quote]

Dragomaneca
Регистриран: 05 юли 2012, 13:20

Мнение от Dragomaneca » 03 авг 2012, 14:36

Добре се справят в скубането на народа., ама те си знаят до къде ще ги доведе това.

Обективният
Регистриран: 18 авг 2010, 22:16

Мнение от Обективният » 03 авг 2012, 14:36

Направих клипче за мобилния интернет как се отварят страниците и то в малък град на североизточна България. Ще го кача тук, за да видиш, че не пиша глупости. Също така на лично ще ти копи-пейстна доста негативни мнения за мобилния нет на Вива.

Този форум е вреден за мобилните комуникации. Личи си отвсякъде, че не сте случайни потребители, а сте наети от някоя фирма.

Може би пак ще ме баннат, тъй като съм неудобен за форума и за някои потребители, тъй като казвам истината.

motofen2

Мнение от motofen2 » 03 авг 2012, 15:00

Още едно клипче ли ще правиш?!:D:D:D
Sage,аз другите сме ти гледали подобни трудове...;)
И разбира се не сме случайни хора.Лично аз се намирам за специален сам за себе си:);):P
Виваком вероятно наистина търпят критики,не съм убеден ,че ИЗЦЯЛО по комплексни параметри Виваком са удовлетворяващи за мобилен нет.Моето ТВЪРДО убеждение е,че другите два оператори ИЗЦЯЛО са изключени от сметката що се касае до доставчик за нас информираните и опитни клиенти.Достатъчен е един бърз преглед до ценовите и други параметри на офертите им.На 31 юли си взех Вива Фрий с модул за нет без срочни ангажименти и прочие обвързаности-[i][B]500 мб за 5.90 лв.[/B][/i]
За смартфон.И скорост след 2 пъти по-висока от пишман конкуренцията им.
Има ли смисъл да говорим повече?И след едногодишно ползване на услугата из различни точки на родината им имам преобладаващо положителни впечатления,за да продължа с тях.
И да,време е пак да те баннат -наистина си неудобен за голяма част тук най-вече с досадното ти поведение на спамър с необективния привкус на хейтър ;):P

Обективният
Регистриран: 18 авг 2010, 22:16

Мнение от Обективният » 03 авг 2012, 15:35

Никой не споменава изгодните адд-он пакети за мобилен нет за лаптоп от М-Тел, където срещу 5 лв. получаваш толкова мегабайти, колкото са ти включени в тарифата. Например ако имаш 1 ГБ, получаваш 1 ГБ срещу 5 лв. адд-он пакет.А при Виваком има само един пакет за 5 лв с 512 МБ. Нещо да кажеш?

motofen2

Мнение от motofen2 » 03 авг 2012, 15:52

Добре де,мой пропуск :)
Просто не ползвам лаптоп/таблет.Ако е така е силно предложение от Мтел.Ама може ли да предположа,че орязват на 64 кбпс после?

KOBRETI
Регистриран: 30 авг 2005, 16:44

Мнение от KOBRETI » 03 авг 2012, 18:04

Естествено, че ще им се вдигнат приходите и печалбата след намаляването на терминирането - те са най-малък оператор и имат най-голям разход за терминиране към други мрежи...

Това не им попречи да си задържат цените на същите нива и просто да гушат повече печалба, вместо да ги намалят за клиентите, което беше целта на упражнението...

Отговори