"Мтел" с нова идентичност и философия

Ванката
Регистриран: 15 сеп 2011, 10:28

Re:

Мнение от Ванката » 26 сеп 2012, 14:32

След последната актуализация на цифровата ми телевизия към Мегалан-Мтел вече и менюто ми е в червено.:D

[Quote]А бе къде изчезна Викито(обективния)?
Май е напуснал - иначе да не се появи при такова раздвижване.[/Quote]

@Кансъзов, може да е с нова регистрация.
Как се вика нова регистрация нов късмет!:D
Samsung GALAXY S22 Ultra

AVKansazov
Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10

Re:

Мнение от AVKansazov » 26 сеп 2012, 14:57

[Quote]може да е с нова регистрация[/Quote]
ако е с нова явно се спотайва.
или аз не съм го усетил...
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport

Parmenion
Регистриран: 18 май 2010, 14:17

Re:

Мнение от Parmenion » 26 сеп 2012, 16:17

[Quote]Приканвам всички да дават мнение и оценка на база това което се случва сега а не това което е било...[/Quote]
Ето къде се криел ключа за палатката...

Еми сори ама не става така :)

Я ке те е*** 15-20 години, утре ке сменим името и вече забравяме всичко и почваме на ново. Deal?

@PLAYLIFE
Регистриран: 02 апр 2009, 00:24

Re:

Мнение от @PLAYLIFE » 26 сеп 2012, 16:31

[Quote]Я ке те е*** 15-20 години, утре ке сменим името и вече забравяме всичко и почваме на ново. Deal? [/Quote]

Бухахахахахахаха :D:D:D
Сега ест. ще се мерне някой трол и ще заяви: "Що бе момчета, аз съм доволен от е*ането" :D:D:D

Parmenion
Регистриран: 18 май 2010, 14:17

Re:

Мнение от Parmenion » 26 сеп 2012, 16:43

[Quote]Бухахахахахахаха :D:D:D
Сега ест. ще се мерне някой трол и ще заяви: "Що бе момчета, аз съм доволен от е*ането" :D:D:D[/Quote]
А не се и съмнявам, виж лудото сърце как се опитва да ни убеди колко е хубаво :)

TheNextOne
Регистриран: 14 окт 2011, 10:29

Re:

Мнение от TheNextOne » 26 сеп 2012, 20:18

http://www.filminfinity.co.uk/

:X

Потребителски аватар
Luke_Netwalker
Регистриран: 12 дек 2011, 13:30

Re:

Мнение от Luke_Netwalker » 26 сеп 2012, 20:54

[Quote]Мобилтел, единствени от 3-те оператора, настояваха да ми сканират личната карта, с обяснението, че те не я копират, а само обработват електронно изображението й, с цел да извлекат знаците и цифрите, за автоматично попълване на заявлението. Не се съгласих, спорихме, и за малко да трябваше да се обръщам към КЗЛД и КЗП, за това че служители на Мобилтел отказват да изпълнят закона. А това трудно се доказва, защото ти отказват устно, а ти не си ли регистрираш СИМ картата - след време ще бъде деактивирана.

Другите 2 оператора ми регистрираха СИМ картите без да се правят на ВИП и примадони, като просто изпълниха каквото им беше разпоредено от държавата.

Изводите оставям на вас.[/Quote]

По времето когато се регистрираха предплатените SIM-карти имах такива и на трите оператора. Най-лесно и бързо мина регистрацията ми при Mtel. Изобщо не са ми искали лична карта. Само им казах данните. Не бях се отдалечил на 50 м от офиса, когато получих SMS, че картата ми е регистрирана. Горе-долу така протекоха нещата и с Globul. При VIVACOM ситуацията беше доста по-различна. Някаква агресивна девойка дълго отказваше да ми регистрира картата под предлог, че предплатените карти не са изгодни и трябва да премина на договор. Костваше ми доста усилия да не спомена майка й другите й роднини от женски пол. След като разбра, че няма да се получи ми поиска личната карта и я ксерокопира. Аз разбира се протестирах и настоях пред мен да скъса ксерокопието, но познайте какво ми костваше това. Картата ми (Бонуси без край) беше регистрирана няколко дена преди крайния срок и след безброй обаждания на тел. 123 и продължително слушане на музика и "Вашето обаждане е важно за нас. Моля изчакайте!" За това, че не получих обещаните безплатни минути за ранна регистрация да не говорим. Служителите на VIVACOM са най-наглите, най-арогантните, най-невъзпитаните и най-отблъскващо агресивните. Ако VIVACOM има някоя атрактивна оферта, то е защото се появиха най-късно на пазара и нямат друг избор, ако изобщо искат да имат клиенти.
Всичко това е минало и едва ли вече има значение. Но този форум уж е нормални потребители да споделят и да са полезни на други нормални потребители, а тук прелива от ботове и тролове, които пишат очевадни лъжи. На човек чак му се драйфа като чете.
Изводите оставям на вас.

P.S. Продължавам да съм на предплатени карти и не агитирам за който и да било от трите оператора. Просто смятам, че Internet-етиката
изисква да бъдем коректни в споделянето на информация. Що се отнся до новото лого на Mtel, смятам, че е отврат. Старото лого и "Това е твоят глас" ми харесваха, макар че не съм им фен.

avpp
Регистриран: 28 фев 2008, 22:40

Re:

Мнение от avpp » 26 сеп 2012, 21:01

Какво разбирате под "лайфстайл провайдер" ?

Динко Господинов
Регистриран: 13 мар 2007, 17:53

Re:

Мнение от Динко Господинов » 26 сеп 2012, 21:04

Доволен ли си от качеството на телевизията,защото се замислям да я ползвам. Моля те за отговор!

Ванката
Регистриран: 15 сеп 2011, 10:28

Re:

Мнение от Ванката » 26 сеп 2012, 21:12

Доволен съм от интернета им ако трябва да сме обективни! Не съм сменял много доставчици за да знам, как е при другите, но определено малко да се скапе времето съм забелязал, че почва да насича, понякога замръзва и така но в общи линии е добре иначе. Ако те интересува повече ТВ те съветвам да видиш, как е Виваком доколкото знам тяхната е доста добра.
Samsung GALAXY S22 Ultra

Отговори